מחשבה מעניינת....

MommyHug

New member
מחשבה מעניינת....

אתם יודעים, הלוואי ומישהו היה מצלם את הטיפול לי, ככה שהייתי יכולה להסתכל עליו שוב ושוב ואולי להבין כל הזמן דברים חדשים... חחח... רעיון מדליק, לא?

גKיה

New member
תצלמי בעצמך

את צריכה רק את האישור של המטפלת. לא בעיה לצלם במצלמת וידאו ביתית. אם היא לא תסכים זה יהיה סימן רע שהיא לא עומדת מאחורי הדברים באמת. ("באמת" כמו שאומרת גילה)

באפ באפ

New member
טייפ מנהלים זה רעיון טוב

אבל אם את חושבת שטייפ עלול להלחיץ אותך ותדברי פחות, אז אולי תשקלי לקחת דף ועט (או מקלדת ומסך, מה שיותר קל לך) לאחר הפגישה, ופשוט לכתוב כל מה שעולה לך בראש כתוצאה מהפגישה. זה יכול להיות מן סיכום חלקי של השיחה, איזשהו שחזור של המשפטים החזקים שאת זוכרת משם, יחד עם איך שזה מרגיש לך באותו רגע. מבולבל, כואב, מרגש, מעודד.. אני לא מדברת מניסיון, כי לא הייתי בטיפול, ואולי אני בכלל טועה ועדיף לשמור את הרגשות לפגישה הבאה, אבל תיעוד מסויים שנובע ממה שהכי תפס אותך ולא הקלטה של הכל ביחד יכול לעזור לך. אני יודעת שלי דברים כאלו עזרו אחרי שיחות מאוד "כבדות" כאלו עם חברות. רשמתי דברים בדיוק משתי סיבות: 1. כי רציתי לא לשכוח. 2. כי לפעמים השיחה הזו תפסה את כל האנרגיות והמחשבות שלי שהייתי חייבת לשפוך את זה על הדף אחת ולתמיד כדי לעבור הלאה להמשך השבוע.

למעלה