מחשבה ושאלה

13דנה

New member
מחשבה ושאלה

שלום לכולם, אני קוראת כאן באופן קבוע ולא משתתפת. בפורום שכזה אני רואה פוטנציאל מאוד גדול לעבודה אישית פנימית שיכולה להעשות בהשראת התוכנית. אני יודעת שכבר כתבו כמה פעמים בנושא ומכירה את הטיעונים למה לא לעשות כן. למרות זאת חשבתי לפתוח קומונה סגורה בעלת שישה משתתפים שכל תכילתה יהיה העבודה הפנימית, אני אפילו אנסה לגייס איזה מאמן אישי שיתרום. לא במקום איש מקצוע, מתוך הבנה שמדובר בסה"כ במן קבוצת תמיכה שכזו. יהיו הצעות לתרגילים ובקשות לשיתוף אמיתי מבפנים ופידבק כן מהמשתתפים. כמובן שהתכנית תהיה ברקע, הנושאים שעלו בה, התריגרים שעורררו במשתתפים הבנות בבית וכו'. האם יש כאלה שהיו מעוניינים לקחת חלק בקומונה שכזו?? (תהיה סגורה כדי שניתן יהיה לעלות תכנים אישיים בלי פחד להחשף בפני אנשים שמכירים) אם כן, ניתן לפנות אלי גם באישי וגם כאן.

13דנה

New member
תודה, ו

אני אצטרך עזרה בניהול מפני שידיעותי במחשב ובפורומים איך לומר את זה??? לא מי יודע מה טוב... מה שכן אני מתחום הטיפול ככה שאת זה אני אוכל לתרום :) נחכה לעוד עונים, בנתיים אין בדיוק קופצים

אני עוד שוקלת ולגבי הניהול

לדעתי יהיה מעולה אם תגייסי איש מקצוע לניהול

13דנה

New member
לפני גיוס איש מקצוע

צריך לגייס משתתפים וכרגע יש לי רק את שניים כולל אותי, ואותך שבמצב של אולי.. ברגע שתהיה קבוצה אפנה למי שצריך בנסיון לגייס, אבל בכל אופן, אפשר גם בלי איש מקצוע כי אני לא מציעה שעת טיפול אני מציעה דיון קבוצתי ריגשי. את התרגילים אפשר לקחת מנשות המקצוע הדגולות- רונדה בריטן ואיינלה ונזנט (מספרים עליהן שהן טובות
). יש עוד שוקלים???????

rachel1109

New member
פרסומת לרעיון טוב

חשבתי על זה הרבה - האם יתר הנשים יהיו טובות ואכפתיות ויתנו לי תמיכה כמו שאני צריכה? האם יתר הנשים יבינו? איך בדיוק אני אשלב את זה בחיים שלי? מה בדיוק היא מנסה לעשות בקבוצה הזו? מי יהיה איש המקצוע? העניין הוא כזה, היום אני איאנלה :) ואני אומרת - לקפוץ על זה! תחשבו על זה... מה אכפת לכן לנסות?

אני לא אצטרף לסדנה כזו כי:

אני לא מאמינה שטיפול באמצעות הרשת [למרות שזה מקובל ], אני לא מוכנה לסמוך על מישהו שלא אראה בשתי עיניי, ואני נוטה לחשוד בהבטחות לדיסקרטיות כשאינני רואה את המבטיחות/ים מול עיניי, ממש.

13דנה

New member
זה לא טיפול!!!

איפה במה שכתבתי צויין שמדובר בטיפול?! בסה"כ הצעתי, קבוצה שתסכים לדון על הדברים עליהם דנים בתוכנית באופן אישי, על עצמם. אני רואה בתוכנית הזאת הזדמנות מצויינת ללמוד על עצמנו. לא הצעתי טיפול, לא הצעתי התקדמות רגשית (איזו אחריות כבדה!!), לא חשבתי להביא מטפל- הצעתי להביא מאמן אישי כדי שנוכל לקבל אולי עוד תרגילים או עוד נקודות חשיבה שלא חשבנו עליהם בעצמנו. הכוונה בהקמת הקמונה היא רק דיבור פנימי עמוק יותר בנוגע לתכני התוכנית (מעבר לרכילות על המשתתפות ומה אהבתי יותר או פחות בכל עונה). מקווה שהפעם זה יותר ברור, ואם היה נשמע שאני מציעה ממש טיפול אז עכשיו ברור לי למה אין הענות ולכן אני מודה לך שביל החלב והדבש על הדברים שלך :)

Y. Welis

New member
דינמיקה קבוצתית תעזור גם

כלומר לספר על הבעיות ולשמוע דעות.

למעלה