מחשבה באמצע חג

אייבורי

New member
מחשבה באמצע חג

בעודי מבשל כטוב לי ביין פתאום מחשבה בסיסית כזו מה מניע אותך, מה זה שגורם לנו לקום כל יום בבוקר אז חשבתי לשאול אותכם קצת....מה מניע אותכם ?

nerissa

New member
מה גורם לי לקום בבוקר?

ארבע מוטציות! לפעמים גם מילמול ודחיפה מהאיש הצמוד אלי:"הם רעבים.." חמש בבוקר , ראבאק! מה רעבים, מה?! וחוצמזה? החיים. נו - נשבעת לכם. שום פילוסופיה ושום כלום. אני סתם, נטו, אוהבת את החיים האלה. קומפלט. עם כל החבילה..

אריה1970

New member
חחחחחחח איזה יופייייי

אני חולה חולה על ליקוקים..........אופפפפפפפפפפפפפסססססססס על חיות!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo77.gifהפתעות החיים+כוח האנרציה../images/Emo6.gif

ועדיין מעדיפה שהקימה בבוקר תהיה בצהריים

Z o d i a c

New member
מה מניע אותי לקום כל בוקר?

העובדה שיש לי מקום עבודה להגיע אליו. זה החלק העיקרי. לגבי השאר אני משתדל לשמור על הדברים הקטנים - מסיבת ביג בויז בימי חמישי, שופינג עם קסאנדו בימי שישי, דייט פוטנציאלי, סתם מצב רוח טוב.

calba 2

New member
הרבה דברים למעשה...

המשפחה המקסימה שלי, אדוני המיוחד שהציל את חיי, מוסיקה טובה, הספר שלי, השמש, החורף, אנשים טובים, אלכוהול, הרחוב היפה והאירופאי בו אני גרה, הקפה של הבוקר, הסיגריות הטעימות, המחשב, הפתעות, ניתוח עצמי שכל יום אני לומדת על עצמי משהו חדש, חברתי הטובה ביותר, לעזור לאנשים זרים, פלירטוטים, העתיד שאני כ"ך סקרנית לגביו, אמונה בחיים באופן כללי. וכמובן.......להסתכל במראה כל בוקר ולראות את עצמי, דבר יפה ומיוחד שברא אלוהים.

למעלה