מחר...

L i R o N u S h

New member
מחר...

חבר'ה מחר יש לי טסט חמישי.. וכמו בשאר הטסטים שהיו לי, אני דיי בלחץ.. המורה דיי הוריד לי את הביטחון אבל אני משתדלת כמה שפחות להלחץ.. לקחתי כבר המווווווווון שיעורים, ואני בכלל לא מחבבת את המורה, אז החלטתי שלטסט הזה אני ייקח שתי שיעורים, ובשתיהם לא הלך לי ממש טוב.. הוא אומר שכשאין הפתעות על הכביש אני נוהגת טוב, אבל כשיש הפתעות אז כבר המצב לא משו.. בטסט אני יתרכז ויעשה את כל מה שאני יכולה, בתקווה גדולה שהלחץ לא ייגבור עליי.. בשתי שיעורים האחרונים הייתה לי בעיה עם ההעברה להילוך שלישי, הוא החליף אוטו ופתאום תמיד כשאני מחליפה לשלישי אז לא יודעת מה קורה, ההחלפה לא טובה ואז ישר אני צריכה להוריד לשני, המורה אומר שאני לא לוחצת עד הסוף על הקלאץ' אבל איך זה הגיוני? כשאני מעבירה להילוכים האחרים הכל בסדר! מה אני יכולה לעשות בקשר לבעיה הזאת? (סליחה על החפירות=])

s h i r s 1

New member
קודם כל

שיהיה המון המון בהצלחה!! לחץ זה רק דבר מזיק,שהוא בא בכמויות לא סבירות, נסי להיות רגועה, אין מה לעשות..רוב מי עשה טסט יודע שזה מעמד מלחיץ וכל זה..אבל מנסים להיות רגועים בכל זאת, כי זה סתם גורם לך לאבד ריכוז, וחבל. המממ..בקשר למורה, דיי חבל שחיכית עד לטסט עם המורה הזה, בחירת מורה זה חלק שמאוד מאוד חשוב בשיעורי נהיגה, את צריכה מורה טוב, שייתן לך ביטחון, יאמין בך! ילמד אותך בדרך הנכונה ושתצליחי ותהני. להעיר ולהגיד מה רע זה בסדר, אבל שייתן לך גם צדדים חיוביים...ולא רק כמה זה וזה וזה וזה לא טוב וזהו. לפי דעתי עשית טעות שחיכית עוד ועוד איתו...אבל נקווה שתצליחי בכל זאת..[= תכלס זה נכון, שבכביש קורים יותר מדיי דברים לא צפויים שלא בשליטתך וחלק מהעניין של הנהיגה זה לדעת לראות אותם ולהתנהג בהתאם. נסי שמחר שיעור לפני הטסט ילך לך כמה שיותר טוב, וכך תוכלי לגשת יחסית רגועה..בהצלחהה!! ועדכני אותנו :)

L i R o N u S h

New member
תודה רבה!!

אני יודעת שעשיתי טעות, עשיתי טעות איומה.. אבל זה כבר מאוחר מדי להחליף מורה.... לצערי מקווה שיילך לי טוב! ואני יעדכן!! הטסט בבוקר- ב12 ורבע

s h i r s 1

New member
סבבה ../images/Emo9.gif

תהיי רגועה, סעי בזהירות, תהיי קשובה למורה ושימי לב לתמרורים וכו''.. וגם אם קורה משו תוך כדי הטסט..ה' יודע..מתפקשש משו,הטסטר מעיר,או כל דבר אחר.. אל תזרקי הכל ותזלזלי בשאר הטסט..תמשיכי כרגיל. אין יותר מדיי מה להגיד, נסי לתת את ההכי טוב שלך..ועדכני באיך היה.. בהצלחה!!

L i R o N u S h

New member
חזרתי מהטסט....../images/Emo4.gif

דווקא לא היו לי בעיות עם ההילוכים, היה מסלול קל, נסעתי ממש יפה..! הלך מצויין, עד שהגענו לאיזה כיכר, היה אוטובוס לפניי ולפני שהאוטובוס יצא ראיתי שהכיכר ריקה, האוטובוס יצא ואני מיד אחריו, איך שיצאתי לכיכר, הטסטר בלם אותי בטענה שהיה כבר אוטו בכיכר והייתי צריכה לתת לו זכות קדימה (האוטו היה דיי רחוק שהתחלתי לצאת) קיצר לא ניראה לי שהוא יתחשב בעבודה שאני טסט חמישי אז... ניכשלתי...
אין לי למה להתקשר למורה אפילו.. טסט שישי.. איי למה זה מגיע לי?!?! רק בגלל ההורים שלי שמממנים לי את כל הרישיון אני ממשיכה לנהוג, בלעדיהם בכלל הייתי מפסיקה אחרי הטסט השלישי.. אולי לנהוג זה לא הייעוד שלי אחרי הכל...=[

One Echoe

New member
לא!!!../images/Emo201.gif

אל תחשבי ככה לירונוש.. זה קורה...בטסט הבא את תצליחי! תזכרי, תמיד כשאת באה למעגל ויש מכונית בפנים, אל תצאי, אלא תתני זכות קדימה. אם יש מכונית שמחכה משמאלך, תתני לה גם זכות..בטסטים עדיף לא לנסות לברוח. שיהיה בהצלחה בפעם הבאה

למעלה