מחר!!!!!!!!

ben_holland

New member
מחר!!!!!!!!

אז ככה, מחר כידוע אני נוסע בצהריים ויש לי שאלה חשובה: איך אני משלם ביטוח לאומי מחו"ל? (כדי שלא יווצר מצב שבעוד שנה או משהו אני מקבל הביתה חשבון על סך של מליוני דולרים פלוס ריבית פיגורים...) חוצמזה, איך אני מעביר כסף לחשבון בארץ והאם אני משלם מס הכנסה על כסף מחו"ל שמועבר לחשבון שלי כאן? תודה חבר´ה, בן (שמתרוצץ (בפעם השניה) להגיד שלום לכולם)

שלומ לבן- שתהיה לך נסיעה טובה...

גם אם אין לי מושג לגבי שאלתך, חשבתי שזה נורא נחמד שמי שבחשבונו מתנהלים מליוני דולרים, מודאג מביטוח - לאומי דווקא..
..אחח....צרות של עשירים..... Bon-Voyage

דרך צלחה ../images/Emo39.gif

תרים היום טלפון לביטוח הלאומי ותבקש שישלחו לך פנקס תשלומים, וההורים שלך ישלמו בשבילך (בביטוח הלאומי עוד לא שמעו על האינטרנט, יש להם אתר נהדר, אבל תנסה לשאול שם שאלה דרך האימייל - בחיים לא יענו לך). העברת כספים? - קלי קלות, תמורת 20$ מכל צד + כמה עמלות קטנטנות אתה יכול להעביר את הכסף... עושים את זה דרך הבנק שממנו רוצים להעביר את הכסף, כל מה שאתה צריך זה את הפרטים של הבנק בארץ (ROUTING NUMBER, מספר חשבון וכו´). מנסיוני - אם אתה ביחסים טובים עם ההורים שלך, מיד ללכת היום לבנק ולתת להם זכות חתימה בחשבון שלך בארץ - חוסך הרבה צרות וטרטורים בהמשך הדרך. אפרת

ben_holland

New member
זהו, שמלונדון זה אפילו יותר זול

רק שיש בעיה אחת והיא שאני ממש לא מוצא מאיפה לקנות כרטיסים ליציא של הפועל כי בארץ מוכרים רק כרטיסים דרך דילים עם מלון וכו´ אדום עולה בן

fantom

New member
תקנה ליציע של פארמה../images/Emo47.gif

עם הצעיף של הפועל , יארחו אותך יפה, יציעו לך לשבת, ישאלו מאין אתה, הם די נחמדים , עד האגרוף הראשון, בהצלחה!

ben_holland

New member
יאללה בסדר...

זה כמו לנסוע לשכונת התקווה ולצעוק "ניקו (קודריצקי) בן זונה"...

fantom

New member
בדיוק!!!!../images/Emo47.gif

אבל קודריצקי אלאללא ירחמו תעשה חיים ורק משוגעים

תותי-בת

New member
בבבבבבננננצצצצ´´´´ווווו ../images/Emo9.gif יו בונבון איזה מהר דברים קורים לך... המון בהצלחה, אהבה ונשיקות, בריאה עליך - שמור על עצמך!!!!! ליאת.

למעלה