מחר!

kyliefan18

New member
מחר!

TOP 10 VH1 נשים סקסיות ב-7 בערב...לדעתי זה KYLIE VS JLO וקיילי תיקח... בהצלחה למנהל החדש!

היום? נראהלי שכבר היה לא?

הפסדתי טוב גם ככה אין לי MTV ולא היו מקלטים לי ...:( :0 :0 נו אז מה היה? אניק ראתי בעיתון שזה ב 12 בצהריים

שאלה(*מביישת את עצמי*)

הבנתי את השיר on A NIGHT LIKE THIS אבל לא ממש הבנתי ת'קליפ ומה היא עושה בסוף ולמה???. ובכלל מי האיש הזה?

kyliefan18

New member
תשובה

ה"תסריט" של הקליפ מדהים: היא בעצם כבר מתה, והרוח רודפת את בעלה (הזקן...) ובעצם הרוח שלה בבית...בסוף היא חוזרת למקום שהיא מתה, ויש קטע בהתחלה שמראים את הבריכה ריקה,יענו היא לא באמת שם...

tatababa

New member
תודה רן!

תמיד חשבתי שהיא קופצת לבריכה והורגת את עצמה. אבל התיאוריה שלך עובדת יותר טוב כי היא מסבירה את הקטע של למה הבריכה ריקה באחת הסצינות. איייי, זה כזה קליפ מושלם!!!!!!!!!

p i n g o

New member
למרות שההתחלה עדיין תמוהה

יש לי כל מיני תיאוריות לגבי הגברים שמדברים בהתחלה ("פה, במונטה קרלו, העניינים לא כל כך פשוטים" וכו') יש רעיונות?

וואו זו תאוריה שונה לגמריי ממה שדמי

שחשבתי תודה!!!!!!!! תראו אתם יודעים שאיןלי כבלים משמע אין לי MTV משמע ראיית את הקליפ רק כמה פעמים....(אינטרנט אנשים אינטרנט) ראיתי ושמעתי את כול שירי קיילי באינטרנט........(כולל קליפים משנות התשעים ואת הקליפ החמוווווד גה נה ספה פורקווה וכתבתי את זה בעברית כי לא היה לי חשק לכתוב בצרפתית...... איי סטיל לאב יו..... חחחחחחחחח טוב תודה בכול אופן!(אני ממש מתביישת בעצמי שלא ידעתי!!!!!) את שאר הקליפים שלה הבנתי מצוין כולל "וור דה ויילד רוזס גראו" של ניק קייב ושלה שבו הוא רוצח אותה וכול זה. טוב המילים מסבירות פה ת'קליפ אבל השיר "און א נייס לייק דיס "ממש שונה מהקליפ שהסברת! די לקשקש אנילא מפסיקה לקשקש!

p i n g o

New member
זה משודר פעמיים

פעם ב-12:00 ואחרי זה שידור חוזר ב-19:00... ודרך אגב, היה היום ב-11:00 ב-MTV את עשרת שיתופי-הפעולה הכי טובים, וקיילי ורובי היו במקום השישי!

למעלה