מחר!

shourka

New member
מחר!

יש מחר בערוץ vh1 ב16.00 את כל הסיפורים המוזרים שקרו למעריצי מייקל ג´קסון, יש שם למשל אשה ששמעה את השיר jam ובגלל שהיא שמעה אותו היא החליטה לא להתאבד אחרי מות בנה. ועוד מלא סיפורים ממש שווה!!!

yrmw

New member
לא נורא.....

השידור החוזר ביום ראשון בשעה 21:00 ערוץ VH1.

eranmc

New member
הסיפורים יפים אבל

אני לא רואה מישהו שבכלל שמצליח לשיר או לרקוד ברמה של מייקל. ואני ראיתי מלא, אפילו את מייקל ג´קסון הישראלי שבא לבר מצווה של חבר משפחה שלנו לפני מלא שנים.

yrmw

New member
לדעתי..

הכפיל של מייקל (קזנובה) מדהים בדימיון החיצוני ובכלל מבחינת צעדי ריקוד. (יש סיכוי שהוא הכפיל של מייקל?) ולא צריך לזלזל, אם היית רואה את הכפיל של מייקל רוקד גם אתה היית מתבלבל, מה זה אומר??. שהוא טוב ואפילו טוב מאוד. ומגיע לרמה של מייק. אבל מייק יש רק אחד. חלק מהסיפורים מרגש מאוד, מראה את ההשפעה רבת העוצמה שיש למייקל על החיים של מעריציו. זו אחת התוכניות הטובות שראיתי. ולמי שאעז לפספס מחר השידור החוזר (כמו שכבר אמרתי).

ilovem

New member
לא הייתי צריכה...

לראות את זה בכדי לדעת את כל זה. מה הם צוחקים עלי? גם אם הם לא היו מביאים לי איזה מיליון איש שיאמרו כמה שהוא נהדר, וכמה שהוא הציל את החיים של כל אחד ואחד מהם, וכמה שהוא שינה להם את תפיסת החיים עדיין הייתי מרגישה ככה....כלומר- מה זה עזר שהם היו בטלוויזיה? דקה אחרי שזה נגמר הראו את המעריצים של דסטני צ´יילד, ועם כל הכבוד לקלי, מישל וביואנסה, המעריצים שלהם הגזימו..הם תיארו אותם כמו שאנחנו תיארנו את מייקל..ועם כל הכבוד- אין מה להשוות בכלל! מייקל השפיע על כל כך הרבה אנשים בכל כך הרבה דרכים שונות...ודסטני צ´יילד? מי שמע עליהן עד לפני כמה...?שלוש שנים? אז אתם יודעים איך זה יצא? שמייקל= דסטני צ´יילד. ושמעריצי מייקל= מעריצים אחרים...אז אני פשוט לא מבינה למי זה הועיל..

Butterflies

New member
זה באמת לא היה משהו

עדיף שהיו מראים כבר ראיונות עם מייקל או תוכניות אחרונות שבהם הוא השתתף או אפילו שירים.

ilovem

New member
ilovem

בראסמינכון! אני מעדיפה לראות עוד פעם את אופרה וונפרי, או את הופעת ה30 מאשר לראות מיליון מעריצים חוזרים ואומרים בקול רם את מה שעובר לי בראש בכל שניה נתונה...

למעלה