היה ממש טוב ../images/Emo13.gif
הגעתי סביבת 8 וחצי, ולהפתעתי כבר נגמרו הכרטיסים. אחרי כמה שניות של 'אוי לא, בשביל זה הגעתי עד לת"א', מופיע פתאום חמי, ובאצילות משהו מכניס אותנו כמוזמנים שלו. היה ממש ממש נחמד מצדו
לא ציפיתי, ונורא שמחתי שזה קרה. מצאתי מקום ליד איש נחמד מירושלים, שסיפר לי שלא מזמן עזב את רחובות ועבר לירושלים. אחרי כמה דקות, הסתבר שהלא מזמן הזה היה ב1980
. איש מגניב, הייתה שיחה די מעניינת איתו. בכלל, אני חושב שאני ואורלי הורדנו את ממוצע הגילאים בכמה עשרות שנים. הערב התנהל כך שכל פעם מישהו אחר הקריא כמה שירים/סיפור קצר, באמצע חמי שר שני שירים ובסוף עוד שיר. באמצע הוא שר את הביאו את הסתיו (בכל זאת, ת"א+פרוצה+חמי, זה די דרש את זה), ואת משיח קרטון, שזו הפעם הראשונה שאני זוכה לשמוע אותו בלייב. שוב הופתעתי לטובה. הביצועים היו ממש טובים, כמובן
בסוף הערב, חמי חתם את האירוע עם מלנכוליה אהובתי. ביצועים אקוסטיים, רק חמי והגיטרה. LIKE השירים בהתחלה היו ממש טובים, חנה מרון הקריאה שירים של חנוך לוין שאת חלקם לא הכרתי ונורא אהבתי. היו גם גלעד כהנא שהקריא משיריו, שלומי שבן, שי אביבי ועוד, אבל בשבילי זהר וגנר הייתה ההפתעה של הערב. עלתה, ואני לא לגמרי בטוח לגבי המסר הספרותי, אבל זרקה שם רצף מילים לא צנועות במיוחד, שפשוט גרמו להבעות זעזוע אצל רוב הנשים המבוגרות מסביבי, מה שבאופן די חולני גרם לי סיפוק רב. שיחה קצרה ומתקרצצת עם חמי, ולרכבת. לסיכום, היה ערב מאוד מעניין, ודי משעשע בקטעים מסוימים. היה טוב, היה חמי.