מחר school

SadClown

New member
מחר school

גרררר נגמררר זהווו מחר חוזרים לשיגרה
עוד לא עשיתי את העבודה במתמטיקה, ועוד לא התכוננתי למבחן בגיאוגרפיה שיהיה לכולכם המשך שנה מוצלחת, הרבה הצלחה בבגרויות למי שיש. ובין כל הלחץ של הלימודים, לא לשכוח למצוא קצת זמן לפורום:)

fireblue1

New member
וואיי זה מזכיר לי...

שעוד לא התכוננתי לטרום מתכונת במינהל שיש בעוד יומיים{שיט זה ממש קשה} בגרויות יש לכל מי שלומד בתיכון ואני חושב שכולנו לומדים בתיכון לא? ד"א:איך עברה עליכם החופשה?

SadClown

New member
בזכות הפורום...

החופשה עברה טוב מאוד:) אבל מצד שני הייתי כל היום מרותקת למחשב וזה גם לא טוב... כי איך אני עכשיו אכנס לשיגרה של לימודים...
אבל הייתה חופשה נחמדה ביותר, אבל היא נראית לי כאילו היא הייתה ממש קצרה. ואיך עברה עלייך החופשה?

yossi iv

New member
גם אני חוזר לשיגרה שלי..

כנראה שכולנו נתראה פחות..( אני מקווה שלא)

חלמית

New member
שיגרה?? אההה...

מה אתה עושה?
חוץ ממיכא"ל כאילו... אף-פעם לא חשבתי על זה... וד"א לא עשית לקבוצות מיכא"ל שלך ימים בחופש? לקבוצה בביה"ס שלנו עשו.. אחרת זאת הפסקה ארוכה מדי, לא??

חלמית

New member
חבר'ה חבר'ה רגע רגע...

אני מאוד כועסת
כל החופש אני שואלת -עשיעתם שיעורים? איך הספקתם?? למה רק לי יש? בסוף בסוף החופש אתם נזכרים?? איזה מין מיכא"לים אתם?? אני עשיתי לוח זמנים, רשימות ביומן, טבלאות, וכן סיימתי הכל, אפילו מבחנים של עוד שבוע אני כבר התכוננתי. מי שאמור להזכיר לכם את המבחנים זה לא מישהו מהפורום אלא היומן שלכם!! ואם זה לא ברור/שכחתם נא לפנות ליוסי לתזכורת קצרה על החשיבות של ניהול זמן! אני מאוד כועסת
וגם מאוד אוהבת אתכם
שלכם, נוי. נ.ב. הפורום באמת עזר בחופש...תודה לכולכם

SadClown

New member
את צודקת...

באמת כעסתי קצת על עצמי שלא פתחתי מחברת החופש... אבל פשוט מרוב לימודים כל השנה הזאת הייתי חייבת קצת חופש ולא היה לי חשק להסתכל על המחברת!! אבל אני יודעת שזה לא תירוץ:)

fireblue1

New member
למה הכל מצויין אצלי...

עבודה בחשבונאות? סיימתי בתכתובת? אני עומד חסיים חוץ מזה יש לי עד יום שלישי הבא... מתמטיקה? סיימתי... ולמבחן במינהל? היום קבענו 4 חברים באים אליי מתכוננים ביחד... החופש עבר עליי מצויין עשיתי די הרבה דברים וגיליתי מי הילדה שאני באמת אוהב למרות שלקראת סוף החופש זה לא מסתדר...חחח קיצר אין לי כח ללמוד והחופש באמת עבר מהר...!!!

למעלה