מחר

../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

חזרתי ממסיבה מטורפת ב-4.5 בבוקר הביתה, אני מניח שאתם תסלחו על ההשקעה, האיכות של התמונה וכו'...

הפטיש שלך,

תמיד גורם לי להרגיש כאילו אני באיזה בית משפט ומישהו קורא אותי לסדר.
[יואו, זה יכול להישמע ממש גס
אבל מדובר באייקון!]

Guid

New member
מחר... מ-ח-ר!!!

אני לא מאמין. 5 שנים של ציפיה הגיעו אל קיצם... |מתעלף|

LiRs Lullaby

New member
אה, ותהייה

מישהו יודע באיזה אתר רולינג מופיעה ומדברת קצת על הספר בזמן שהוא יוצא? תודות

או שסקולוסטיק../images/Emo63.gif

נכנסתי לאתר וראיתי שכתוב שם להיכנס בערב כדי לראות את השידור אומשהו כזה... http://www.scholastic.com/harrypotter/home.asp הנה הקישור של סקולוסטיק.

YaYa07

New member
מחר!../images/Emo11.gif

זה כל כך סוריאליסטי! אעאעאעעאעאעאע מחר!

uw213

New member
מחר ../images/Emo11.gif

הערה: הודעה זאת נכתבה עקב אי שפיות זמנית של הכותב. אאאאאאאאאאאווווווווווווו מממממממממממממיייייייייייייייי פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקיייייייייייינננננננננננננגגגגגגגגגגגגג גגגגגגגגגגגגגגגגאאאאאאאאאאאדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר! הוא יוצא מחר! מחר הסדרה נגמרת! מחר יודעים מי זה רא"ב! מחר יודעים למי סנייפ נאמן! מחר יודעים מי מת! מחר יודעים מה הורקרוקס האחרון! מחר יודעים אם לשם שינוי רון והרמיוני יהיו ביחד! מחר יודעים מה הסוד הגדול של לילי שרולינג כל הזמן מדברת עליו! מחר יודעים איך זה נגמר! מחר יודעים מה זה לעזאזל הדאטלי האלווס! מחר כל המליון תיאוריות הופכות לחסרות משמעות! מ-ח-ר! אהההה! אני לא קולט את זה! (למרות שעם האנגלית הנוראית שלי אני אהיה צמוד למילון ואגמור תוך חודש במקרה הטוב.) הערה: כותב שורות אלו חזר למצב של שפיות יחסית. השפיות תתערער פעם נוספת כשיכנס מחר לסטימצקי לקנות את הספר (למרות שאני אשתדל לעשות א זה כמה שיותר מהר, להגיע לפני שיש תור, וקחת את הספר ולטוס הביתה, ולהמנע מספויילרים)

מחר../images/Emo11.gif../images/Emo63.gif

OMG! זה ממש קורה מחר
אעאעאעאעאעא!!!! הסדרה נגמרת מחר!! הארי פוטר נגמר מחרררר!!!! OMG!! אני לא יכולה להאמין לזה פשוט!! מחר
מחר נבכה ומחר נצחק, מחר נצטער ומחר נשמח!!! מחר
Tomorrow, tomorrow, I love you, tomorrow.... מחר

המסכה3

New member
מחר../images/Emo6.gif../images/Emo83.gif../images/Emo174.gif

"כל זה אינו משל ולא חלום, זה נכון כאור בצהריים. כל זה יבוא מחר אם לא היום, ואם לא מחר אז מחרתיים." (נעמי שמר)

דניעל

New member
נגיד שזה גם שירשור פרידה זמנית?

כפי שכתבתי כבר, אני מספר שלוש ברשימת המתנה על הספר. להערכתי - תוך חודשיים אני חוזרת. נתראה!

חחח גם אני נפרדת...

הפעם סופית.. מהיום בערב... אנסה לקרוא כמה שיותר מהר! תהיו זמינים במסן, ואל תשכחו אותי עד שאחזור!!..
הצעה: בכדי שכל אלה שקוראים בעברית, ואפילו אלה שבאנגלית, אבל הם סיימו קצת מאוחר, או שפשוט לא היו בפורום שבוע-שבועיים בעוד כולם מציפים בספויילרים והתרגשות, אפשר לטגלן את השרשורים הנבחרים עד חנוכה שעוסקים בספר השביעי וכל זה, ובחנוכה, כשייצא התרגום, לעשות שרשור עם כל הקישורים האלה מהטאג. יעזור להדביק את הקצב לאלה שקוראים בעברית..

mjlk

New member
מה מחר? מחר אני בקנדה ../images/Emo3.gif

לחודדששש! אחלו לי בהצלחה!

Gummy Bears

New member
מ... ממ... מחר!!!!!!!!!!!!1111!#@#%$#^ ../images/Emo11.gif

לפני שאנחנו נעלמים אחד לשני לחודש, רק רציתי להגיד שאתם הפורום הכי(!!!) בתפוז
, ושאני אוהבת אתכם מאודמאוד
, ו... נו, למי יש טישו? בהצלחה לכולם עם ההתחמקות מאלפי הספוילרים של הסינים (גם ככה אתם לא יכולים לקרוא אותם.
) ועם הקריאה באנגלית. ואל תשכחו לחזור אחרי שאתם גומרים, יא?
נו, מי פה אמר שיש לו טישו? ו... סלחו לי לרגע, כן? מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111$#@%#%$#^$%!#$~#%$^$!%
(הבו לי טישו! הבו לי טישו במהרה!)

למעלה