מחר איןליכח יותר. ;;
K Kingsley Shacklebolt New member 15/7/05 #20 מחר../images/Emo22.gif רק חבלש אני מרושש בכדי לקנות הספר
ה הגברת האפורה New member 15/7/05 #23 מחר ../images/Emo11.gif ../images/Emo57.gif תראו, עשיתי אפילו בלונקי של זה
D De-Panther New member 15/7/05 #38 ואת מודעת לזה שגם..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אני מנהל ובכלזאת השתתפתי בדבר הזה ב160?? זו מסורת
ואת מודעת לזה שגם..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אני מנהל ובכלזאת השתתפתי בדבר הזה ב160?? זו מסורת
ג גילתנאס קוץ אש New member 15/7/05 #26 מחר../images/Emo11.gif ^^ למרות שעדיין לא סיימתי לחזור על החמישי ואני כמעט לא זוכר ממנו כלום, אז אני בדילמה אם להתחיל ישר את השישי או בכל זאת לסיים קודם את החמישי...
מחר../images/Emo11.gif ^^ למרות שעדיין לא סיימתי לחזור על החמישי ואני כמעט לא זוכר ממנו כלום, אז אני בדילמה אם להתחיל ישר את השישי או בכל זאת לסיים קודם את החמישי...
G GalBatz New member 15/7/05 #32 מחר.../images/Emo11.gif אבל יקח לי מליון שנה עד שאני אסיים אותו כי אין לי זמן לנשום עם הקייצת. וגם בטח יגמרו העותקים עד שאני אגיע לחנות. גררר.
מחר.../images/Emo11.gif אבל יקח לי מליון שנה עד שאני אסיים אותו כי אין לי זמן לנשום עם הקייצת. וגם בטח יגמרו העותקים עד שאני אגיע לחנות. גררר.
J J a M i T i New member 15/7/05 #36 ../images/Emo42.gifמחר../images/Emo11.gif אינ סתם הולכת עם הזרם. אני כלל לא קוראת אנגלית, אני מפחדת מזה. ממ.
../images/Emo42.gifמחר../images/Emo11.gif אינ סתם הולכת עם הזרם. אני כלל לא קוראת אנגלית, אני מפחדת מזה. ממ.