מחר, 18:30, מגרש גורדון לכל באי הפגנת מטה הרוב.
ש שריטה מלנכולית New member 15/5/04 #3 אני אני אני באה ואסנת- את עוד חייבת לי חולצה!!! מיטל- את באה בסוף
ש שריטה מלנכולית New member 15/5/04 #6 אמממ.. לא, זה לא שם../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif זה ליד בורגראנץ'.... במגרש חנייה הגדול...
ס סלוניק New member 15/5/04 #13 אגב, בהמשך לשרשור קודם בדיוק צלצלתי לשלום עכשיו, וההסעות בתשלום. תכינו 40 שקל הלוך ושוב.
E Efrat44 New member 15/5/04 #16 טללל... אוףףףף... ../images/Emo41.gif אני לא יכולה לבוא היום בסוף... באסהה יש מחר ביצפר.. בעע.. וגם אני צריכה להתכונן למבחן לא נורא... אז נדבר... תהני.. חח..
טללל... אוףףףף... ../images/Emo41.gif אני לא יכולה לבוא היום בסוף... באסהה יש מחר ביצפר.. בעע.. וגם אני צריכה להתכונן למבחן לא נורא... אז נדבר... תהני.. חח..
E Efrat44 New member 16/5/04 #18 חח.. תעבורה ואנגלית ../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif אבל בסוף לא התכוננתי!!! יווווואווווווו אנשיםםםםםם היום זה היה היום הכי מצחיקקקקקק ומטורףףףף שהיה לייי!!!!!!!
חח.. תעבורה ואנגלית ../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif אבל בסוף לא התכוננתי!!! יווווואווווווו אנשיםםםםםם היום זה היה היום הכי מצחיקקקקקק ומטורףףףף שהיה לייי!!!!!!!