מחר 1 במאי Ⓐ

danielelsohn

New member
מחר 1 במאי Ⓐ

קריאה לאנרכיסטיות/ים להתאגד יחד בצעדת האחד במאי! Ⓐ

במאי 1886 יצאו האנרכיסטים בשיקגו להתקומם על תנאי העסקתם במאבק לקיצור יום העבודה ל-8 שעות. ההפגנה השלווה דוכאה על ידי המשטרה, כאשר אדם אלמוני, ככל הנראה פרובוקטור משטרתי, השליך פצצה אל תוך הקהל, ובעקבות זאת השוטרים החלו לירות אל עבר העובדים המפגינים ולטבוח בהם. המהומות נגמרו במעצרם של 8 אנרכיסטים, ממובילי ההפגנות, שנשפטו לגזר דין מוות (מלבד אחד הנידון למאסר) ללא כל הוכחות, באחד המשפטים הידועים לשמצה בהיסטוריה של ארה"ב.

ב-1 במאי אנו זוכרות את מאי 1886 וממשיכות את המאבק הלאה וקדימה, כנגד הדיכוי שאנו חוות לא רק במקום העבודה, אלא בכל תחום בחיינו ובחיי אחרים:
הקפיטליזם הכפייתי משורשו, המשעבד אותנו העובדות לבעלי ההון והכוח, ולשיטה כלכלית המבוססת על אינטרסים של האליטה ולא של הציבור.
מוסד המדינה והלאום שמשאיר אותנו מפוחדים מענישה ורדיפה, צייתנים לאלימות והשפלה, שולח אותנו למות במלחמות לא לנו בשם אינטרסים זרים, מפלג בינינו וקורע לגזרים את הסולידריות האנושית בינינו.
הסקסיזם, גזענות, ניצול בעלי החיים והרס כדור הארץ שהקפיטליזם יוצר באופן טבעי.

בואו נתאחד יחד ונחזיר את האחד-במאי מחיק הבליינות בחזרה אל המאבק הרדיקלי והבלתי מתפשר -
נילחמנה כנגד ההירכיה הכפייתית של הקפיטליזם והמשטר המשעבדת את הרוב לאינטרסים של המיעוט.
נילחם בכל היררכיה על כל בסיס שיהיה, גזעי, מגדרי, מיני, סוגני, פוליטי וכלכלי.
ניאבק יחד לביזור הכח, לחלוקה הוגנת של העוגה - מבלי להסתכל מעלה בתחנונים לשליטים, מעסיקים, מחוקקים, גברים-לבנים ב"מעמד הביניים" או חברי-האיחוד האירופאי.
רק אנחנו יכולות להיאבק למעננו. השחרור שלנו יהיה מעשה ידינו, או שלא יהיה כלל.

בואו לצעוד איתנו בצעדת ה-1 במאי, לעבר התקוממות בלתי מתפשרת נגד הכוחות המדכאים בחיינו.
לריסוק הפטריארכיה, הקפיטליזם, ההטרונורמה, הבינאריה המגדרית, מוסדות המדינה, הסקסיזם, הסוגנות וכל סבלם של אלו אשר לא עשו רע מלבד להיוולד במקום או בדת או במין או במגדר או בצבע-עור הלא-נכון.
הצטרפו אלינו בצעדת ה-1 במאי - יחד נעמוד חזקות כנגד כל דיכוי, לזכרם של אלו שנתלו בשיקגו בעבור אותה המטרה בדיוק - קצת אוויר לנשימה.

מאבק לשחרור מגדרי הוא מאבק בקפיטליזם!

בעולם בו נשים הן מחצית מהאוכלוסייה, אך עובדות שני שליש משעות העבודה בעולם ומחזיקות רק באחוז אחד מהרכוש בעולם, אנו חייבות להילחם בפטריארכיה ולדרוש שחרור מגדרי כדי להאבק בקפיטליזם.
התא המשפחתי ההטרונורמטיבי בנוי כך שנשים עובדות שעות רבות ללא שכר (בגידול הילדים, ניקיון הבית ובעבודות רבות נוספות). הסדר הקפיטליסטי הקיים מתבסס על עבודת החינם הזו, ובלעדיה בעלי ההון היו מתקשים להמשיך ולחיות על גב הפועלות.
בעולם בו להטבאפא"קיות חוות אפליה יומיומית בתעסוקה, בדיור, ברווחה, כשמוסדות המדינה והרווחה מתכחשים אלינו וטרור כלכלי ממוסד מפונה כלפינו, המלחמה בקפיטליזם הופכת עבורנו למלחמת הישרדות. פירוק ההגמוניה והשיטה הכלכלית הכרחיים כדי שנוכל להשתחרר מכבלי ההטרונורמה.

--------------------------------------------------------------------------
* מומלץ להגיע בבגדים שחורים
* דגלים, שלטים, מסכות ובנדנות תתקבלנה בברכה
* הפניה היא לכל המגדרים ולחסרי המגדר
יאללה אנרכיה~!

איוונט:
https://www.facebook.com/events/180653088752689/

Chizo Nation

New member
כל יום ממציאים משהו חדש תאמין לי

להטבאפק"יות = LAHATBA FUCKERS
עכשיו איזה להקה גרועה של בנים בשמלות תיקח את זה בתור שם

IDNTFS

New member
אני מבין...

...שאתה עובדת משועבדת ואתה בטח עסוק כרגע בגידול ילדים ונקיון הבית, אחי, אבל אני חייב לשאול - מה זה "להטבאפא"קיות"? לממסד הצבאי הפטריארכלי כבר יש ראשי תיבות יותר קצרים ומובנים.

לא מתכוון להיות מניאק, או משהו, אבל הקופי-פייסטים האלה הם כמו כח עליון שמשתלט עליי.

Chizo Nation

New member

danielelsohn

New member
משתגיד

זה מטומטם בעיני להפנות אנשים לאיוונט בלי אפשרות לקרוא הכל בלי להכנס לאיוונט.

לסביות הומואים טרנסג'נדרים ביסקסואלים

א-מיניים קווירים...פוביה

אין בעד מה

אה טוב שחכתי כמה דברים

קיצר לא משנה
הבלוק היה חרא
צ'יזו אתה כזה קול בוא נעשה אהבה לנצח

מה קשור פוביה?

לסביות, הומואים, טראנסג'נדרים, ביסקסואלים, א-מיניים, פאןסקסואליים, אינטרסקס, קוויר.

חקרתי לעומקו של עניין וזאת המסקנה שלי...

אני שמתי לב..

שבדר"כ האלה שדשים וחופרים במגדר ובשייכות המינית שלהם הכי הרבה זה דווקא אלו שגם ככה אין להם שום חיי מין בכל מקרה...

למעלה