מחר תעודות!!!

chuchi46

New member
מחר תעודות!!!

זו הולכת להיות התעודה הכי גרועה שלי איי פעם... אבל נקווה שהיא לא תהייה כל כך גרועה. מה איכם? כבר קיבלתם תעודות? אם כן- איך הן? טובות, גרועות? אם לא- מתי אתם תקבלים אותם? איך לפי דעתכם הן יהיו?

Ruby Moon

New member
קיבלתי..

לפני בערך שבועיים וחצי משהו כזה.. היה בסדר... בהצלחה כולם!

12111 מיכל

New member
קיבלתי לפני שבוע....

והממוצע שלי גרוע הוא 84.888888777 נקווה שהממוצע יעלה 3 מורים אמורים לעלות לי את הציון הציונים שלי לשון 93 ספרות 93 תנ'ך 90 הסטוריה 90 אנגלית א2 75 מתמטיקה א 50 ערבית א 90 פיסיקה א1 85 עררתי ביולוגיה 85 עררתי שלח 95 תעבורה 85 עררתי החצין השני כבר נהרס לי קיבלתי 80 בבוחן בשלחכמובן שעכשיו אני יחרוש יותר וגם קיבלתי בבוחן בערבית 100 ראשון איזה יופי והוא (אלי המורה לערבית)גם הביא לי מכתב הערכה להורים חינוך 95

pilpelmemule

New member
קיבלתי אותה כבר די מזמן והיה טוב../images/Emo13.gif

יש לי היום הופעה. [בלי קשר.. סתם הופעה כזאת.. לא בבצפר.. אני מלווה גיטריסטים בקונצרט גיטרות.. אבל העיקר הופעה
]

pilpelmemule

New member
תודה!! היה מצויין!!! נהניתי כ"כ!

ניגנתי שלושה שירים.. stairway to heaven- led zepplin למרות שהתופים אחרי מאה שנה
cocain- eric clapton highway star- deep purple השיר שהכי נהניתי לנגן..
[רואים שהמורה לגיטרה אוהב רוק קלאסי חחחח אבל אין לי התנגדות.] וזהו.. יום טוב לכם!!

noagdfan

New member
אין עלייך! ../images/Emo24.gif

שיהיו לך עוד המון הופעות מוצלחות!

chuchi46

New member
קיבלתי אותה!

ממוצע 94.. האמת 93.85. אז אני אקליד את זה כאן... תנ"ך 100 ספרות 100 לשון 92 היסטוריה 100 אזרחות 97 גאוגרפיה 88 מתמטיקה (מצויינות) 94 ביולוגיה 93 פיזיקה 95 אנגלית (מצוינות) 81 (אבא: "טוב, נו אנחנו יודעים שבזה את צריכה להישתפר". והוא צודק.) ערבית (א') 94 (ארני עול לא יודעת על מה היא נתנה לי תיפקוד בכלל. כי עשיתי יפה שיעורים באלגברה בשיעור?). חנ"ג (חינוך גופני) 80 (אין לי מושג על מה הציון בכלל). אחריות אישית (כן, המורה קצת משוגעת) 100 מורשת יהודית 100 אז בסוף היא לא כל כך גרועה... וגם קיבלתי את תעודת המיצטיין החברתי של הכיתה, אבל אנגלית וספורט לא משהו... באמת שלא. וגם גאוגרפיה... אבל זה בסדר :)

Ruby Moon

New member
השנה אני משקיעה יותר..

אפילו שעכשיו אני בדיכי לא יודעת מה.. כנראה החום מזיק לי.. בהצלחה לכולם במחצית הזו!

למעלה