מחר שישי מחר שישי ??

מחר שישי מחר שישי ??

טוב נו... זו הודעה אגואיסטית. מי עושה מה בשישבת? תחרות ``אחחחחחחחחח..... איזה כיף לך`` והדשא של השכן ירוק יותר. אני בסוף (שלא תגידו שאין אגואיזם). טוווווווווווווווווווווווווווט!!!

חופשיה

New member
מזל טוב, אבל...

אבל יומולדת זה סתם עוד יום - כמובן, שלפני ככה וככה שנים בדיוק ביום זה נולדת... אבל מי היה זוכר מה קרה באותו היום, אם לא היו אנשים שמזכירים לנו... לא משנה - יש גם ספר של ריצ`ארד באך עם כמה נקודות על יומולדת... תהיי מאושרת - זה חשוב, אבל קשה להשגה!

דרייה

New member
חופשיה?האומנם...

ראשית,יום הולדת הוא לא סתם יום ,הוא יום נפלא מלא שמחה..אני מתחילה אותו מחר ואסיים ביום ראשון שזהו יום הולדתי... מלא אור מקבלת מאנשים סביבי...ואושר בי..כי כולנו זקוקים לאהבה. ועוד מילה...חופשיה?אולי לא..אולי קצת נעולה? פתחי הדלת...אור יכנס..ויום הולדת יהיה יום חשוב.. יום הולדת-חגיגה נחמדת...לה לה לה... אור לך.

יומולדת יומולדת לשור

דריה דריה יקרה!!! יומולדת נפלא לך.... זה אכן היום הכי הכי... שבו יש את כל הלגיטימציה לעשות קצת אגו טריפ... מלאנתלפים חיבוקים ונשיקות לך! ותשאירי קצת מהעוגה (נשלח לך עוגת 3 שוקולדים מדהימה עם מרנג ומוס) אהבות ואור קסום. איש. אחד.

מזל טוב לך!!!

מזל טוב לך דרייה!!! שתהיה לך שנה ברוכה! לפי איך שאת מתארת כנראה את מתחילה תקופה חדשה בחייך. לדעתי האישית אם אכן נולדת ב3.5.001 אז: השנה את מסיימת כל מיני מעגלי חיים. את מנקה את השטח, את מנקה את השולחן. את סוגרת את כל העסקים הבלתי גמורים ללא םייג וללא פשרות. השנה עלייך לדאוג להיות מוגנת פי כמה... לפני כל פעולה שאת מתכוונת לעשות. הגיע הזמן שתטפלי באזור הבטן והגב התחתון. הצעה: הסירי כעסים כמו שנאמר כאן. השנה תנסי לצאת לטיולים רבים בחייק הטבע, הרגישי הילדה של החיים, דרך הטבע תנסי להתחבר יותר ויותר אל עצמך. תדמיני המון את המגן דוד תלת מימד והכניסי עצמך לתוכו. היי תמיד מאושרת כי ברגע שתסימי את השנה את פותחת תקופה נפלאה בחייך מחזור חיים חדש מחכה לך ב2002 אמצע תשס``ב. בקשה קטנה לי אלייך: הפסיקי עם משחקי השליטה, הם לא יובילו אותך לשום מקום נהפוכו הם רק מורידים אותנו למטה. אין צורך לנסות לשלוט באחרים. גם ככה החיים זורמים לא אנחנו שולטים עליהם. לא יקרה כלום עם נוותר על השליטה. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

תיקון תאריך לדרייה...

דרייה היי!!! בחישוב נוסף הבנתי שאולי יום ההולדת הוא: ב 6.5.2001 אם כך: השנה עוד יותר מבורכת: כל מה שנאמר למעלה בתוספת: יהיו לך ימבה חברים חדשים. תרצי כל הזמן את החופש ואת המרחב. את תרגישי צורך להושיט יד לאחרים ובאותה מידה תסכימי לקבל את עזרת חברייך. נושא המגן דוד מאד תופס. נושא השליטה מאד תופס, באותה מידה תרגישי צורך עז לעזור לקהילה עד מצב של התנדבות. בקיצור שנה נפלאה לתקשורת בין אישית. פריצה בתקשורת טכנולוגית ופריצה בתקשורת אלחושית. חבור אדיר לעצמך ולתת מודע שלך. שנה ברוכה שתהיה לך ואני מזמינה אותך לשמור על קשר. טיפ נוסף: את התחושות הראשונות של פריצה תקשורתית בעיקר בין אישית תתחילי להרגיש בראש חודש סיון. אנחנו נמצאים כרגע בחודש אייר. כלומר כמעט תוך חודש. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

דרייה

New member
מיכל.......

ראשית,מליון תודות על אלו המילים...על האור שבוקע ... ושנית זו לנו מפגש ראשון ,חיבור של מילים אז,בשמחה..ממני אלייך ובחזרה... עכשיו ששקט והכל הלכו..יומיים של צחוק,אור ,שמחה,ומלא צבע לי...יש לי מחר שבוע חדש בו עוד צבע יתווסף לזו החגיגה.. מאחלת לכולנו שיהיה טוב,שם עמוק בפנים..אור ,אור,אור... ומיכל נולדתי ב-7.5.... אז שבוע מלא אור לכולםםםםםםם...

אילה.

New member
היום כבר יום שישי

ואני צריכה לעבוד, ובמקום לעבוד... הנה, אתם רואים מה אני עושה... חחחחחח ואיש, אני אקדיש גם חלק ממחר לעבודה... אז נראה לי שהדשא שלך ירוק יותר ואני, אני בסוף! <מה, זה לא תחרות המי-מסכן-יותר פה? אה... אהמממ... סליחה...> שבת שלום לכולם ומזל טוב לבעלי ימי ההולדת... אילה

טוב... נו... באי רצון בולט.....

היום יום ששי. הכל מתבשל לו. ו... היום יום גדול וטוב. היום עד הליל הקט ומחר מצאת החמה (ולא עד צאת הנשמה) מרתון של טיפולים במגע. עם מדיטציה, מוסיקה ו-25 אנשים מופלאים. אור, אהבה וקסם, אילה. דרייה בת המזל, לגעת, מיכל, יופיאל, שירה, TILAYO צרלי וחצי נרקיסית וכוווווווווווווווולם המון שבת שלום ואהבה. איש. אחד.

היי איש מידות...

איש מידות היי!!! חיכיתי הרבה זמן שתתיחס אל שמי באופן אישי. הגיע הרגע. אשרינו. אם תרצה להיות בקשר השאר הודעה במייל: [email protected] הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

מיכלוש!

בטח. בכיף רב. ואנחנו מדברים בדו-צדדי... והאימייל שלי כמובן הוא.... [email protected] ואת מזומנה מאד לשלוח גם. שבוע של אושר. איש. אחד. עם. מחשבות. הרבה.

למעלה