מחר שבוע ..

מחר שבוע ..

מאז ההפצעה הדרמטית של הילדים שלי לעולם..מנסים ליצור שגרה אשר תתחלק בין ה"גדול" בבית אליהם. הם עדין עם c.pap על 21% חמצן והיתה שמחה גדולה ביומיים האחרונים לראות את המקוניום הראשון מהמעיים (קראתי כאן והיו לי כבר סרטים על "נק") בסה"כ הם יציבים תודה לאל וגם אני קצת יותר יציבה.. לאט מתחזקת מהניתוח ומהטראומה שנילוותה לכל סיפור היפרדות השילייה. רציתי לשאול מתי אמורה להתייצב הירידה במשקל ומתחילה עליה? כאמור שבוע 29 1.600 שירד בינתיים ל-1.400 ו- 1.400 שירדה ל1.100 ובכלל למה לצפות?

תאומים82

New member
היי מה שלומך?

שמחה לשמוע שהילדים יציבים וגם את... יכולה להגיד לך (אצלי לפחות) שהשוע הראשון הוא הכי קשה כי זה שבוע הסתגלות למצב החדש בו מכירים ומבינים מי נגד מי. לגבי משקלים, עד היום ה- 10 ללידה עוד ניתן לרדת במשקל בדר"כ זה בין 10%-15% ממשקל הלידה ורק אח"כ לאט לאט ותלוי במצב הבריאותי של התינוק מתחילים לראות עליה במשקל. מחזיקה לך אצבעות ומחכה לשמןע עדכונים משמחים. שיהיה חג חנוכה שמח מלא באור וניסים

כן, אני מתחילה להתרגל..

אני עוברת כל יום על התיק הרפואי ומבררת ושואלת ועכשיו הגעתי וראיתי שהוסיפו לבן עוד סוג של אנטיביוטיקה בגלל תרבית דם חיובית - נראה לי שאבקש לדבר כל יום עם הרופא כאן ולא רק עם מי מהצוות. לא תמיד אני מצליחה להגיע מוקדם בבוקר, מתמרנת בין עוד ילד, שאיבת חלב מסביב לשעון, עם עצמי..

חמוטל26

New member
מזל טוב!

אין לי כל כך זמן לכתוב עכשיו, אבל משמח מאוד לשמוע שכולכם יציבים ומתקדמים.. מאחלת לכם פגיה קלה בע"ה! חג שמח!

למעלה