מחר שאיבה

shirili1

New member
מחר שאיבה

מחר אני ניגשת לשאיבת בציות ראשונה, קצת חוששת אך מקווה שהכל יהיה בסדר תאחלו לי הצלחה

לי חן

New member
הי שירילי

שיהיה לך המון בהצלחה מחר!!! קבלי
גדול לי חן

שני 4

New member
שירלי- אני מאחלת לך שתהיה לך

שאיבה קלה,ופוריה... בדיוק כמו שאני מאחלת לעצמי.... גם אני אעשה שאיבה בחודש הקרוב,בעזרת השם

נועם@בת

New member
בהצלחה שירלי ../images/Emo57.gif

שישאבו ביציות יפיפיות ויחזירו עוברים מושלמים. אני מקוה שלפחות תהני מההרדמה- זה החלק שאני הכי אוהבת בכל התהליך. מחכים לבשורות טובות נועם

shirili1

New member
צעד ראשון

היום עברתי שאיבה, ההרדמה וההתאוששות היו בסדר גמור, אך עדיין כואבת הבטן התחתונה והצד, אגב הוצאו אל תתעלפו 16 בציות מחר יגידו לי כמה הופרו וביום רביעי החזרה. הלוואי ואצליח ומאחלת לכולכן הצלחה האם זה נורמלי 16 בציות? תודה לכן

עמית@

New member
16 זה יפה מאוד- למה את מתכוונת

ב"נורמלי?"
שום דבר בשאיבה לא נורמלי.. אבל זה מספר יפה- בהצלחה ותשתי הרבה מים.

shirili1

New member
../images/Emo2.gif

מדוע צריכים לשתות הרבה מים לאחר השאיבה???????????

ליתר דיוק - אחרי הכוריגון

הכוריגון מתחיל תגובת שרשרת שאני מתקשה לשחזר אותה במדוייק ההשלכה היא צבירת נוזלים בחלל הבטן או מה שנקרא היפרסטימולציה הצבירה מתבטאת גם בהתנפחות השחלות ובמקרים חמורים יותר הסתובבות השחלות על מנת למנוע צבירה זו יש לשתות הרבה מים הרבה מים גורמים לשיתון ניכר ומצמצם את צבירת הנוזלים יש להדגיש כי מוצרי קופאין כמו קפה,תה וקולה לא נחשבים למים הערה - בחרתי לא לדייק יתר על המידה בפרטים אלא להבהיר את הנקודה, ליאור

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפים לשרשר הודעות. גירוי השחלות ליצירת כמות גדולה של זקיקים מביא להתנפחות השחלות ולצבירת נוזלים בשחלות ובחלל הבטן. הרקמות הסמוכים עלולים "להתייבש", הדם הופך סמיך ויש חשש ליצרת קרישי דם. שתית מים מקטינה את הסבל, ומונעת "ייבוש" האזורים או קרישי דם. אני מקווה שהלינק הזה עובד. אוסף תשובות של דר´ זיידמן בפורום שלו בדוקטורס. בהצלחה נועם

פונצית

New member
../images/Emo50.gifבהצלחה../images/Emo50.gifבהצלחה|

שישאבו אותך עד תום וימצאו שם מלאנת´לפים של ביציות שיצאו מהן מלאנת´לפים אפרוחים
פונצית.

רומי 007

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

למעלה