מחר קורס מד"צים!!!!!!!!!!!!!!

ראש גזר

New member
מחר קורס מד"צים!!!!!!!!!!!!!!

אני יוצא מחר לקורס מד"צים יחד עם עוד מלא מלא ילדים מכל הארץ. נכנסתי רק בשביל לאחל לכל מי שיוצא שיהיה לו הכי כיף שבעולם, שיכיר הרבה חברים, שיעביר בסבבה את העשרה ימים הבאים, והכי חשוב... שישאיר לי טיפה במבה... רן זית, פתחיה.

רן, יקופיף

אתה רוצה חולצה כחולה של גזר? אם כן, איזה מידה? ותשאל עוד אנשים אם הם רוצים. ותוסיף אותי -229633481 / [email protected] כי הפורום הזה הופך לאט לאט לפורום גזר

ראש גזר

New member
עדי י'קופיפה... סתם

כן לארג' עכשיו תסבירי לי מה אני עושה עם המידע הזה? בסדר יש לי רק מסנג'ר הפורום באמת הופך לגזר... שולטים. אני זה [email protected] (כשתסיימי לצחוק על ה-182 תודיעי לי). והכינוי שלי זה: ~(~ האיש הירוק ~)~ (שוב, כשתסיימי לרדת עלי תגידי)

justsilly

New member
רן אתה כזה חמוד.. חחח

תהנה המון במד"צים!!! תמסור גם לתום ויפית אם הן לא יקראו את זה.. אני אוהבת את כולכם!!!!! ממש ממש! תהיו טובים וחמודים.. חחח ותראו לכולם מה זה פתחיה ואיזה אמפריה זו גזר!!!! אל תחזרו אם אתם לא צרודים!!! (סתם, אני ארשה לכם לחזור עם גרון בריא אבל לא כדאי לכם..
) make me proud

FlootzicK

New member
עדיייייייי

מה את חושבת שאת עושה..!?!? מה זו ההשתלטות הזאת!? מה תפסת בעלות?? את אפילו לא יודעת מה הגלופה.... לא החלטנו מה יותר טוב.... בחייאת..

Taina12

New member
מה אכפת לך שהיא עוזרת?זה רק יזרז תהליכים../images/Emo79.gif

אתה רוצה לעשות הכל לבד? מה הקשר השתלטות? היא רוצה לעזור, לקחת חלק? מה זה מפריע לך?

FlootzicK

New member
ילדונת... מי את!??! מה קפצת..?

חכי חכי בכיתה.. זהו יותר את לא מעתיקה ממני במבחנים

ראש גזר

New member
וואלה?!

אני כבר ארבעה-חמישה ימים עושה רשימה של דברים שצריך לשים בתיק!!! ועדיין לא סיימתי...

spraizler

New member
חח וואו הגזמת קצת לא?

יש רשימת ציוד באתר.. מומלץ להסתכל היא עושה את החיים הרבה יותר קלים

למעלה