מחר צבא.........

איל1לשם

New member
מחר צבא.........

אני לא מפחד למות אני רק מת מפחד.... האם אוכל למצוא שם אושר יושר? בתור חיל אדע .......

עשה חיל, שמור על עצמך!

בתור חייל תדע דברים הרבה. הולך למסלול ידוע? שמא תישא אותך הרוח בצבע חאקי באשר תחפוץ?

בן אדם, תגיד, למה אתה מתגייס?

חשבת על זה? איפה אתה בתוך זה? איפה החיים שלך בתוך זה? החלומות שלך? דברים שאתה רוצה לעשות? לזיין? ללמוד? לחיות? מה שלא תחליט אולי החליטו בשבילך בכל מקרה שיהיה לך טוב שיהיה לך טוב מטוב הכי טוב שאפשר בכל מה שתעשה גם אם זה צבא גם אם זה חיים

זיונים זה לא הכל

אבל זה מה-זה כיף!

איל1לשם

New member
בתור בן אדם.......

שהרי רבים האנשים המקבריבים שלוש שנים מחלומותיהם שלהם על מנת לשמור עלי אזי לא אלך לשמור עליהם......... ובתור בן תמותה ............בתור בן תמותה קיבלתי צו - צו המחייב להתייצב ולהתעצב..... אבל באמת שאני שעשה לי עצוב על הלב שזה מה שאת כותבת לאנשים אחרים. לדעתי מי שלא מתגייס בגלל חלומותיו שלו הוא איש רע הדורש מאחרים למות למענו לוותר על חלומותיו למענו אך הוא מצד שני אינו מוכן לוותר על מעט מן חלומותיו למענם! מישהוא תמיד אומר לנו מה לעשות -רק יש לנו החופש לבחור מי... ואני שלם עם בחירתי.. בכל אופן תודה רבה לכל המאחלים בהצלחה...

רק הצבתי שאלה... ומלבד זאת,

לי היתה ההזדמנות לשלב בין השניים בשירות ללא תשלום (של"ת) בגרעין אומנויות של הנח"ל (נוער חלוצי לוחם) בדירה עבשה, במרכז קליטה בקרית ים, קומה שמינית, על הפיגומים, המון סטחזויק'ס מסביב, לימדתי אמנות בבתי ספר, התנדבתי בכל מקום אפשרי (אפילו ביחידת המתנדבים עצמה של משרד הרווחה!) ובאמת, כשהגיע זמני להתחייל, הרגשתי שעשיתי די למעני ולמען החברה, ושבאמת אין טעם שאשב, כפקידה, במשרד. (התפקיד שיועד לי) מה גם שבאותה תקופה הייתי בסמיכות-יתר למן טקס-נישואין עם איזה שחר אחד, הוא עצמו היה בסמיכות יתר למשיח בן-דוד ולרב שאול יודקביץ' וזה עוד הולך להנה ולהנה, הביקצר, שורה תחתונה, אני מרגישה שבשבילי, התרומה בצורה ה-חברתית, אם תרצה, היתה הדרך הנכונה לתרום, וכל אחד ודעותיו הוא, פשוט חשוב בעיני, 'תה יודע, לחשוב איפה אני בכל הסיפור הזה. ואם טוב לך, בתמונה הזאת, ידידי המתגייס- אשריך! שיהיה רק טוב ונהיה כולנו בשמחה אור

אתה יודע שמאיר נקרא "הצנחן המזמר"

כשיצא עם האלבום "ירושלים של ברזל"... בהצלחה בצבא ילד. לי הצבא עשה גם טוב.. אל תיהרס..
ל.

למעלה