מחר פגישה ראשונה....

מחר פגישה ראשונה....

שלום לכולם, אני לא יודעת מה לעשות, איך להיות ואיך להתכונן. אני יודעת שאני לא ממש צריכה להתכונן היות וזה "יבוא טבעי", אבל מחר אני הולכת בפעם הראשונה ליועצת זוגית. לבד. למה לבד
כי אני זו שמנענעת את הספינה. בעלי ואני במשבר הנשואים הראשון שלנו. בגדול : הכרנו שנתיים לפני שהתחתנו, והתחתנו לפני 5 שנים. יש לנו בת בת 3, ובן בן שנה. ואני לא מאושרת. אולי בגלל שהיה לי פשוט טוב ונוח לא שמתי לב שבעצם אני עם האדם הלא נכון. אין לנו אינטרסים משותפים. הסקס הוא כמו שהיה פעם, כמו שהיה תמיד, ואני לא ממש נהנית בו. לבעלי אין שום נסיון מיני מאשר איתי, ולי היו פרטנרים לפני שהייתי איתו. אין להט, אין חדש, ובמשך שנים הוא פשוט נגע במקום הלא נכון... אורלית. אני מתעניינת במספר תחומים שהוא לא, מחשבים/בישול/סרטים/אומנות, ואפילו לא מעניין אותו לשמוע. הוא מתעניין בספורט וזהו גם התחביב העיקרי שלו, בזמנו הפנוי וגם מול הקופסה השחורה הפסיבית והשתלטנית (הטלוויזיה). זה מתסכל אותי השהות הזו. השהות הזו ביחד איתו כשאני יודעת שאני יכולה להשיג יותר טוב מיזה. זה אולי נשמע נורא מתנשא, אבל זה נכון. "סורי". אני לא רוצה לומר דברים על עצמי כי פעם למדתי את המשפט "יהללך זר ולא פיך" אבל אני יודעת מה אני שווה
דברתי עם מספר חברים, גם נשים וגם גברים, והם מבינים לליבי. הייתה לי שיחה עם בעלי (שמבוגר ממני בחמש שנים), והא מרגיש שזה לא מתקדם. השיחה שלנו הייתה לפני כחודש והיו מאז עוד כמה, ובה הוא אמר בעצמו, בלי שאעלה זאת: "אז בואי נפרק ת'בסטה". אני לא מפחדת מהליות לבד, אני בת יחידה ואני אוהבת את הבדידות לעיתים רחוקות ולא מעט אני זקוקה לחברים סביבי. אני אדם עליז ושמח, ספונטנית ושובבה. אני אולי בת 29 אבל מרגישה בת 16. אני הכי פוחדת מהלבד עם הילדים אם אכן נפרד. הוא מרגיש שזה אובד לנו ובעצמו אמר שהוא מוכן להמשיך בהצגה רק בשביל הילדים. [שאל אותי חבר: אם לא היו לכם ילדים היית מתגרשת
-הוא לא סיים את השאלה ועניתי לו בחיוב]. זה קרע אותי. זה היה נורא. למה
איזה הצגה בדיוק
שאנחנו כאילו אוהבים
האהבה מבחינתי היא מתוך הרגל ולא ממש מהלב. אני לא מאוהבת. אני הייתי מאוהבת בו, אני בהחלט התחתנתי מתוך אמונה שלמה לחלוטין שהוא הגבר שאיתו אני רוצה להזדקן אבל לא הייתי מוכנה להודות שתחביב הספורט שלו הוא עיקר העיקרים. למה אני מקשרת את זה כך
כי הקש ששבר את גב הגמל (בהמשך לאינטרסים משותפים שאין אותם, הסקס שאני שנים לא ממש נהנית בו וכו'), זה שלפני כשנה הייתה לביתנו יומולדת והוא לא הגיע לגן לחגוג אותה. למה
כי היה מונדיאל ומשחק חשוב בטלוויזיה. שלא תגידו שהוא לא יכל לראות מחצית אחת ולהקליט את השניה או ההיפך. אחרי זה לא דברתי איתו 24 שעות. ואני עדיין לא סלחתי לו. [על זה אמר חבר אחר: הוא לא מבין שהוא עשה את טעות חייו ביום הזה
] 4 שנים לפני כן היה לי יומולדת.... ונחשו מה
גם ביום ההולדת שלי נשארנו בבית... מעניין למה
.......... אני לא ממש עצובה, אני מרגישה נוח לבוא לפורום הזה ולשפוך מעט אשר על ליבי, אבל זה אוכל אותי. הימים האחרונים הם יפים ושלווים כאילו כלום לא קרה. אבל אין סקס. כשוחחנו. דבר אחד אני בטוחה ומאמינה בו, ואותו אמרתי לו: "אני לא אחליט עד שלא אלך, ואח"כ גם אתה, ליעוץ". אני חושבת שזו הדרך הנכונה אע"פ שאני כמהה לאהבה חדשה, לגבר אחר (בכללי), לחיי חברה שאין לי (אין לו כלל חברים, כאלו שהוא יכול לדבר איתם, ואם אני דברתי עם 5 חברים ויכולתי עם יותר, הוא עדיין לא דבר על זה עם אף אחד
) ושאני מאד חוששת מהלהישאר לבד עם הילדים. כשהם חולים, חיי היומיום והתעסוקה איתם. לבד לבד בלי מבוגר נוסף.
מי בכלל מוכן לקבל גרושה/פרודה +2
אני לא ממש שאלתי שאלות כאן... רציתי פשוט לחלוק... בטח לאחד מכם יש משהו לומר....
לילה טוב

אולי עדיף באמת שנמתין עם התגובות

מכיוון שאת הולכת ליועצת ובגדול יודעת להגדיר מה מפריע לך ועם מה את הולכת להתמודד. אשמח אם תשתפי אותנו בתהליך שלך עם היועצת, לטובת אלו ששואלים מדי פעם איך זה עובד. אני מאחל לך הצלחה בתהליך ובעיקר שתמצאי בעזרתו את האומץ והיכולת להביא אותך לחיים מאושרים יותר.

למה להמתין ../images/Emo35.gif

אני שמחה לראות שאחרים לא חשבו כמוך. דעותיכם לא אמורות להשפיע עלי אם ללכת או לא, הן יותר יגרמו לי להרגיש טוב עם עצמי בתהליך שאני עוברת. אולי לראות דברים באור שונה. להאיר לי ולא להעיר או להעכיר את דרכי.... זה היה כייף לראות את התגובות ועכשיו אני רוצה להמשיך את השרשור היות ועכשיו אני בשלב של אחרי הפגישה הראשונה.

חשבתי כך ואולי לא בצדק

ואם התגובות האחרות עזרו לך להתחיל בתהליך הייעוץ, מה טוב. האם את יכולה לשתף אותנו איך את מרגישה לגבי המשך התהליך?

adam33

New member
אתחיל מהסוף...

לקבל אותך כפי שאת זה העיקר ולא משנה אם את גרושה או רווקה.. בעלך שונה ממך אין ספק השאלה אם הוא מודע לכך שהוא שונה ממך והשוני הוא זה שמפריד בנכם אין עוררין שזה שהוא אוהב תחומי עניין אחרים זה לא הנושא כאן אלא זה שהוא מתעניין בתחומיו על חשבון הזוגיות שלכם. ואת יכלת לוותר לבעלך אבל בעצם את רואה שאת זו שהולכת אחריו ומותרת ומוותרת וזה בעצם נמאס לך כי את רוצה את ה" מעבר" הלהרגיש" לעיתים את מרגישה כגרושה והסמל של הטבעת הוא רק ליופי בעיני השכנים אבל למרות הקושי שלך למרות הכל את מעזה ורוצה לראות כיצד זה להמשיך למרות הבעיתיות .. כן תלכי לפגישה ... בסופו של דבר זה גם יאותת לו שמשהו לא מסתדר איך שהוא תכנן את החיים שלו ושאם הוא כעת לא יתחיל לשנות את היחס שלו את כבר תהיי במקום אחר כשהוא ירצה באמת שתחזרי אליו. אל תהססי להוציא ואל תהססי לומר מה שמפריע לך כי ברגע שאת עושה את זה בעצם מתחילה ההפנמה אצלך ואצלו שקיימת בעיה וצריך לפתור אותה.. בהצלחה..

ניקולי

New member
../images/Emo4.gif

ראשית.. נגבי את הדמעות
. אני מאוד מאוד מאוד מבינה לליבך..קשה מאוד גם ללכת ליועץ נישואים כאשר את יודעת בתוך ליבך שזה לא יילך. יחד עם זאת אני מאמינה שהיו הרבה זוגות כמוכם, שחשבו שאין תיקווה ולאחר ייעוץ של כמה מפגשים העינין הסתדר והם אף מסתדרים יותר מאשר בעבר. לעומת זאת באם העינין לא יסתדר ותאלצו להתגרש...אל תהססי, בעיקר לא בגלל הילדים, כי כמה שילדים רוצים שההורים שלהם יהיו ביחד תחת קורת גג אחת, הם יעדיפו שבבית תשרור אוירה של רוגע ושל שלווה, ולא מתח ועצבים, או כאבים, ובכי.. הדבר מאוד משפיע על ילדים וגורם להם לרדת בהכל כגון : לימודים, חברים,ביטחון, וכו'. אל תחששי לעשות צעד שאת בטוחה שזהו הצעד הטוב ביותר עבורך ועבור הילדים שלך. ויש לי חדשות בשבילך.. גם אישה עם שני ילדים וגם שלוש לוקחים ומתחתנים איתן ילדים זאת לא מחלה זאת שימחה.

heartbreak

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo127.gif

על זה שהחלטת לנסות ולא זרקת הכל באויר. מקווה שתצליחו מקווה שהכל יהיה לכם בסדר המון המון בהצלחה

blackcat2

New member
לתמרן את הקשר ולהטיב עם מצבכ/ם

למרות שעדיף ללכת ליועצת זוגית ביחד עם בן הזוג אפשר בהחלט לעשות זאת גם לבד. אני מניחה שהיועצת תיתן לך כלים להתמודדות עם המשבר, לקידום המו"מ בינך לבין בעלך (יש דבר כזה, לא רק במסגרת הסכסוך הישראלי- ערבי וכדומה). אני מניחה שלאור כל המידע שינתן לך תוכלי לתמרן את הקשר ולהטיב עם מצבכ/ם. המון בהצלחה.

עצוב29

New member
המון המון בהצלחה

אני מאוד מקווה שתצליחי ושהדברים יסתדרו, ולגבי "מי בכלל מוכן לקבל גרושה/פרודה +2", אם תקראי את ההודעה שלי תראי שאני מאוהב באישה נשואה עם 2 ילדים ורוצה שהיא תתגרש כדי להיות איתי. ואם אני מוכן לקבל גרושה עם 2 ילדים אני בטוח שיש לפחות עוד 2 כמוני, כך שזה לא מה שצריך לעמוד בפנייך במידה והחלטת להיפרד. שוב המון המון בהצלחה.

../images/Emo124.gif תגובות לתגובותיכם..... ../images/Emo70.gif

ל adam33 : כתבת "בסופו של דבר זה גם יאותת לו שמשהו לא מסתדר איך שהוא תכנן את החיים שלו ושאם הוא כעת לא יתחיל לשנות את היחס שלו את כבר תהיי במקום אחר כשהוא ירצה באמת שתחזרי אליו." - יש המון במה שאמרת וזה במיוחד נוגע לא נוגע.... הוא יודע ש"את הנזק שלו הוא כבר עשה" ואני גם ניסחתי לו את זה לא פעם. הוא לא מבין שמה שהוא עשה לא עובר ליד... זה פוגע, זה מורגש ובסוף זה חוזר אליו.
לניקולי: תודה חמודה... ניגבתי את הדמעות... זה ממש כאב והיה לי נורא קשה לקום היום בבוקר, היה קשה לי לתפוס שאני מתחילה את הצעד הזה. בעבודה שלי יש המון תעסוקה אז כך שלא ממש יצא לי לחשוב על זה, אבל ישב לי בראש שהנה התקדמתי צעד מאד גדול קדימה : אני הולכת ליעוץ. אני לא אצטט אותך אבל כתבת לי המון דברים חכמים שחיזקו אותי. בתוך תוכי אני אכן יודעת שזה לא יילך אבל אני מוכנה לנסות את הדבר האחרון. יעוץ זוגי. לדעת שעשיתי משהו
ל heartbreak : פשוט תודה
ל blackcat2 : אני לא מתכוננת ללכת ממש לבד ואת זה לא הבהרתי בהודעה שלי. אני הלכתי היום לבד, בעלי בפעם הבאה, ואח"כ שניינו ביחד. כך אני חושבת שזה צריף להיעשות, כך הוא חושב וכך גם היועצת.
ל עצוב29 : תודה .... ואני יודעת שיש כאלו שאכן יקבלו גרושה/פרודה +2 אבל זה יותר גרוע מאשר לחפש בערימת שחת..... לילה טוב, ותודה לכם על הדברים היפים שכתבתם

תראי

הכרתי פעם גרושה פרודה שסיפרה לי שזה לא זה ודברים השתנו ולה יש דברים שהיא רוצה לעשות ויש דברים שהוא רוצה לעשות ויש התנגשות והיא אמרה לי שמתחתנים מתוך אהבה ונשארים מתוך הרגל אני אומר היעוץ יכול לעזור על ידי כך שהוא יוכל לתת את הכלים המתאימים איך להתמודד אבל שוב פעם זה תלוי בשניכם אם אתם בכל זאת לא מסתדרים ורוצים לפרק את החבילה תאמיני לי יש אנשים שלא איכפת להם שהבחורה פרודה או גרושה + 2 יש ויש צריך למצוא אותם זה הכל בגדול לא כיף ולא מהנה לפרק חבילה ממש לא אבל שאין צורך אז אין צורך בכל אופן אני מאמין שיהיה טוב והכל יסתדר בסופו של דבר שיהיה בהצלחה ותספרי לנו מה קורה איתך בהמשך שי

למעלה