מחר עיסקית שגב

Yo-man

New member
בהחלט. הקינוחים לא משכנעים

והראשונות ברמה של 5 כוכבים.

צרניאק1

New member
היום בשגב

ראשונה ניוקי בשר סרטנים, לידו סלט עגבניות, כוסברה, אפונה ירוקה וצנוברים. הסלט מרענן, בשר הסרטנים משובח והניוקי גם מוצלחים, אולם נראה שהם מוכנים מגליל ולכן לא אוויריריים דיים (טוטו לוקחת...). עיקרית - פילה יען על ריזוטו גינה - מנה מדהימה לדעתי, אחת ממנות הבשר הטובות שאכלתי בשנים האחרונות (מתחרה בפילה בקר המיתולגי של תמוז ז"ל), הוזמנה מדיום רייר והגיעה מדיום (לא נורא) - תאנה ירוקה על אחד מהנתחים רק הוסיפה לקשת הטעמים, הריזוטו והיען ניהלו יחסי זוגיות מוצלחת (קנאה...) ואנוכי יצאתי מרוצה. אחרי כל זה (כולל פוקצ'ת הבית המצויינת בעלת מרקם חיצוני של בגט ופנימי של קרואסון), לא נשאר מקום לקינוח וסגרנו באספרסו כפול. (עם האוכל - בקבוק פאוסטינו 7, אח... הזכיר לי את ימי ברצלונה, הייתי צריך להביא ארגז של פאוסטינו 5).

צרניאק1

New member
אח פאוסטינו - ידידי הספרדי

כשהייתי בברצלונה קיבלתי המלצה על היין הזה ואז התברר לי שמדובר בסדרת יינות אדומים יבשים - פאוסטינו 1, 3, 5, 7 כאשר מספר נמוך יותר מייצג איכות גבוהה יותר של היין (ומטבע הדברים שנת בציר מוקדמת יותר). פאוסטינו 7 עולה בספרד כ- 5 יורו (בחנות), מס' 5 כעשרה יורו, 3 - 20 יורו ו-1 כארבעים יורו. כמו כן בסדרות 1 - 5 הבקבוקים ממוספרים. (סתם, טריוויה).

שגב עיסקית היום בצהריים

היינו 4. 2 מבוגרים ו-2 נוער. לראשונות: הגבר לקח ראשי קלמרי טרי צלוי במחבת לוהטת, מוגש על סלט "זעלוק", סלט סלק, טחינה, חצילים וסחוג ירוק. היה לו טעים להפליא. (במכונית אמר שבצ'ימיצ'נגה מנת הקלמרי יותר טובה , אבל עדיין אהב גם אותה.) הבן לקח בשר סרטנים טריים צלויים במחבת עם ניוקי כמהין ושמנת מתוקה לצד סלט עגבניות מרענן. הבת לקחה: סלט נבטים חריף עם צנוניות, קולרבי וג'ינג'ר מתובל באיולי צ'ילי , אהבה כמונו שדגמנו לה מהצלחת ושלחה ידה גם אל צלחתי שבה שהה רביולי גבינת צאן וצנוברים מבושל ברוטב עגבניות, מסקרפונה, מרווה ופטריות כמהין . אהבתי מאד. השף שלח מנה ראשונה נוספת של חצילים. היו שם צנוברים קלויים ואם אני לא טועה גם יוגורט? בכל אופן המנה היתה טעימה מאד כוס יין אדום לאיש. הילדים רצו דיאט קולה וספרייט. אני הסתפקתי במים שהגיעו מייד לשולחן עוד בטרם הזמנו. פוקצ'ת התבלינים , שהגיעה נגמרה עד תום כנישנוש עם שמ"ז ובלסמי ותלולית חמאה. לעיקריות: הבת לקחה כמוני נתח אנטריקוט מתובל בפלפל ארבע עונות, מוגש לצד קרם תפוחי אדמה ותבשיל עדשים אורגניות. יאמיי שביאממי. מעיזה לומר שהמנה נותנת פייט רציני לזו של לימוזין... הבן לקח את שרימפס טריים בתבשיל הודי עדין עם גזר, כרישה, ג'ינג'ר, מקלות במבוק, עשבים ומנגו קר. מי שטעם אמר שמעולה. האיש לקח פילה יען , מונח על ריזוטו גינה עם תאנים ירוקות.הוא התלקק. ויתרנו על המנות האחרונות. השירות היה ללא דופי. שגב היה במטבח. המסעדה היתה מלאה בשעה 1400. שילמנו 408 לפני טיפ. חגיגות היובל (לי) התחילו....

ננה f

New member
מזל טוב יקירה../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

לאקי לאקי יו, שהאנטריקוט שלך היה ברמת פייט של לימוזין. בכל מקרה אחלה ביקורת.ויופי שנהניתם, היה חכם לוותר על האחרונות שם שגב צריך לעשות בדק בית כמו שכבר כתבתי. שנחגוג יומולדת קשתי?

למעלה