מחר סרבר צ'ק

Hasselblad

New member
מחר סרבר צ'ק

יום רביעי ה 5.1.2011 לפי שעון ישראל מתחיל בשעה 8:00 בבוקר וצפוי להמשך 4 שעות עד השעה 12:00 בצהריים. מהאתר של נקסון: We will be performing routine maintenance on all game servers on January 4, 2011. During this period, MapleStory will be unavailable. Game maintenance will last approximately 4 hours. World Transfers and Name Changes will be processed during the maintenance. Thank you for your patience, and we apologize for the inconvenience. -Time- Pacific: 10:00 PM - 2:00 AM Tuesday, January 4, 2011 Eastern: 1:00 AM - 5:00 AM Wednesday, January 5, 2011 -What- The following will be unavailable: All MapleStory game servers מהיום הודעות בנושא זמנים של סרבר צ'קים ופאצ'ים ינעצו יום לפני, אתם מתבקשים לא להגיב להודעה זו בכדי לא להעמיס על הפורום, במידה ויש לכם תיקון או הערה/ נוספה הארכה או כל דבר בסיגנון ניתן להגיב להודעה זו רק בבקשה שימרו על שירשור זה ענייני.
אם פיספסנו סרבר צ'ק או פאצ' אתם מוזמנים להסב את תשומת ליבנו ואם אין מענה אתם מוזמנים לפתוח שירשור זה בעצמכם.

Hasselblad

New member
../images/Emo88.gif די להגיב בשירשור הזה ../images/Emo196.gif

אני מצטעת אני עייפה ועצבנית עבר עלי יום ארוך, אבל באמת שכתבתי מהיום הודעות בנושא זמנים של סרבר צ'קים ופאצ'ים ינעצו יום לפני, אתם מתבקשים לא להגיב להודעה זו בכדי לא להעמיס על הפורום, במידה ויש לכם תיקון או הערה/ נוספה הארכה או כל דבר בסיגנון ניתן להגיב להודעה זו רק בבקשה שימרו על שירשור זה ענייני. לא רוצה להיות שוטרת ולמחוק הודעות! זה לא שירשור שאלות, לא שירשור התקדמות יומית, זה רק שירשור עידכון, אני מבינה שמאוד נוח לכתוב כל מה שרוצים בהודעה הנעוצה כי זה תמיד נשאר למעלה אבל זה לא לעניין. אני אומרת חד משמעית (זה לא פעם ראשונה שמגיבים להודעה שנכתב בפירוש לא להגיב אליה) - מהיום כל תגובה בשירשור נעוץ שנכתב לא להגיב תמחק הסיבה היחידה שאני לא מוחקת כרגע זה כי אני מתה ללכת לישון. כל מי שרוצה שיגיבו לו לדברים שכתבת בשירשור הזה מוזמן לפתוח את השירשור המתאים כי מחר כל התגובות בשירשור זה יעלמו.

מ י ל ר

New member
למרות שפתחתי חנות, ראיתי מישהו אחד מת ב-FM

הם בטח לא תיקנו את זה אני לוקח את הסיכון כי אני ממש צריך מזוס פתחתי את החנות עם הנטבוק, ככה שתמיד אני רואה מה קורה שם ואם אני רואה שהדמות שלי לא יושבת על כיסא (סימן שהיא נפגעה ממשהו) אני מהר אברח מה-FM.

Hasselblad

New member
שים../images/Emo23.gif

שגם יש DC האק. אני היום שמרתי ספוט לחבר ועשו לי DC האק, למזלי המחשב שלי חזק אז לא הצליחו לנתק אותי... אבל אחרי שלא הפסיקו לעשות לי ספאם קיבלתי DC מGM בחשד לשימוש בהאקים

Hasselblad

New member
הסבר

DC האק זה בעצם שימוש בכל מיני סוגים של האקים בכדי לנתק דמות מסויימת מהמשחק, יש גם MapDC שזה לנתק מפה שלמה. כשאני אומרת שעשו לי ספאם - זה אותו דבר כמו להגיד שעשו לי DC האק, כי בעצם מה שהם עושים זה הם משתמשים בתוכנה לא חוקית (תוכנת האקים) שנותנת להם את האופציה להציף לך את הצאט במהירות ממש גבוהה (התוכנה חוזרת על אותו משפט המון פעמים בשנייה אחת). הספאם הזה בעצם תוקע לך את המייפל ואם המחשב ו/או האינטרנט שלך לא חזקים מספיק את תמצאי את עצמך מנותקת כשהמחשב שלך ישתחרר (זה ממש מקפיא את כל המחשב) אם לא תתיאשי לפני ותכבי אותו בעצמך. לצערי גם לחסום את הוויספרים לא עוזר במצבים אלה.. כשסוגרים אצ הוויספר אומנם לא רואים את הספאם בצאט אבל זה עושה לאגים ותוקע את המחשב באותה מידה ושוב רוב הסיכויים לניתוק מהמשחק.

מ י ל ר

New member
גאוני, ה-GM עשה לך DC בחשד להאקים

אבל להאקרים האמיתיים הוא בטח לא עשה כלום ה-GM המשחק הם בדיחה כאילו הם לא שמו לב שאי אפשר להכנס למפה של העץ קריסמיס בגלל שיש שם DC האק או האקר עם וואקום, אי אפשר לקחת את הגושי קרח בכלל.. למזלתי הצלחתי לקחת שזה היה חדש, לקחתי CLAW, כי ידעתי שאחר כך הערך שלו יעלה לאיזה 10 מיל..

yonVata

New member
היה לי איזה יום שקיבלתי 4 GM DC ברבע שעה!!../images/Emo46.gif

נבלות כאלו!...

שריתושי

New member
איך אפשר לדעת מי GM? ../images/Emo2.gif

או מי בכלל עושה לך DC? אני חופשי מתנתקת כל הזמן F7

yonVata

New member
את מקבלת הודעה

שמודיעה לך שGM ניתק אותך בגלל חשד להאקים...

מ י ל ר

New member
ואם באמת הייתה האקר?

אז הוא רק עשה לך DC והנה עוד האקר יצא לחופשי.

למעלה