מחר סגירה ראשונה

טיפטיפ69

New member
מחר סגירה ראשונה

אני בדיוק 4 שבועות אחרי הקדמתי את הסגירה בשבוע אולי כי ירדתי "רק" 3 קילו וזאת לאחר שראיתי שרבים כאן ירדו יותר. לא חלילה שאני בתחרות או שממהר לאן שהוא אבל אם כבר אז כבר. אז על כמה לסגור?? 5 ?? אני יודע שצריך לצום 3 שעות אבל מה לאכול לפני כן? תודה מראש

אופירA

New member
מנהל
איפה אתה סוגר? באיזו שעה?

אל תאכל ארוחות שחיתות לפני כן. אוכל נורמלי, דברים קלים שעוזבים את הקיבה אחרי שעה. אם אתה בריא וחזק ואוכל הכל - אין בעיה לסגור 4 חודשים אחרי הניתוח. הרופא יגיד לך כמה לסגור, ותגיד אמן. אם זה ד"ר אבינוח, הוא יסגור לך 5. חשוב מאוד שתשתה 3 כוסות מים אחרי הסגירה, ותוודא שהן עוברות טוב בלי בלגן. אני יודעת שהרופא יגיד לך לשתות 2 כוסות, אבל אם אתה שותה עוד אחת - לא תפסיד.

טיפטיפ69

New member
תודה רבה אופירה, ידעתי שאפשר לסמוך עליך ../images/Emo140.gif

אני סוגר באסותא ת"א ב 10.10 אצל אבינוח אני אוכל הכל פחות או יותר, ומזה אני פוחד לכן הקדמתי בשבוע את הסגירה.....

LATIN GIRL77

New member
טיפטיפ העלת בי זכרונות../images/Emo13.gif

בלי להרגיש עברו 9 חודשים מהניתוח שלי וזוכרת כמה התרגשתי מהסגירה הראשונה. כמו שאמרה אופירה, אבינוח בדרך סוגר 5CC בפעם הראשונה, באמת חשוב להקפיד על הכמה כוסות מים האלו, כבר הכרתי כמה אנשים שסגרו והלכו הביתה, אחר כך מצאו את דרכם בחזרה כי הסגירה היתה להם הדוקה מדי. שמחה שכתבת שאתה לא בתחרות, כול גוף והירידה שלו
בהצלחה!!!

טיפטיפ69

New member
תודה רבה אבייגל

ההתרגשות אצלי היא פחותה תודות לפורום הנהדר הזה עם האנשים המיוחדים שכאן וסיפוריהם. אני מאוד מקווה שאני כן ארגיש את הסגירה ושהיא כן תגביל אותי יותר כי בסך הכל אני עשיתי זאת בכדי לרדת אבל לא לסבול. לקחתי יום חופש רק בגלל שאני לא רוצה למהר, להכנס לדיאטנית וגם כי אני לא יודע איך ארגיש.

טיפטיפ69

New member
חזרתי, אשקר אם אומר שהיה לי יום קל ../images/Emo244.gif

ד"ר אן המקסימה קיבלה אותי מיד (כן כן לא היה תור) 5 CC ושלחה אותי לצילום ( שגם שם לא היה תור) החומר המגעיל לא עבר לי בצילום לכן התבקשתי לחכות בחוץ חיכיתי וחיכיתי והרגשתי שאני עומד להקיא
לאחר 10 דק כבר לא יכלתי ודפקתי לו על הדלת הוא צילם שוב ושלח אותי לאבינוח. ראיתי שירותים ושם הקאתי בפעם הראשונה. בדרך לאבינוח (וסליחה שאני מגעיל ) הקאתי שוב בחדר מדרגות. הופנתי לד"ר אן לפתוח ( פתאום היה תור) והיא אמרה ששתיתי כנראה מהר, מה שלא היה נכון וישר היא הורידה 1 CC. משם ראיתי את שר הטבעות שהיה מאוד נחמד והסביר לי שבגלל טעות טכנית קיבלתי את הטבעת הישנה כפי שחשבתי. שתיתי 2 בקבוקי מים לאט וכוס קפה לראות שהכל בסדר. בין לבין ניסיתי להכנס לדיאטנית ולמעקב שלאחר ניתוח לא הסכימו לקבל אותי ללא תור ולמרות שלא היה איש לא עזר גם שהתחננתי וביקשתי יפה. קבעתי תור לעוד שבועיים מתי שאני מוזמן לסגירה שנייה (מקווה שיהיה לי יותר קל הפעם) עכשיו אני בבית שתיתי מרק צח והאמת לא קל מה עוד ששומעים כל מיני קולות לא הכי נעימים. בקיצור אני שמח שלפחות אתמול בצהריים אכלתי במסעדה ( אוש'ן בהרצליה פיתוח מומלצת בחום) עם ביתי היקרה למה לא נראה לי שאני ומסעדות נלך ביחד בזמן הקרוב.

טלטל276

New member
כן, ועוד שאלה

מה שגרם לך להקיא זה "החומר המגעיל" או זה שהמים/ קפה לא עברו???

טיפטיפ69

New member
ראשית אני גבר ../images/Emo13.gif

ראשית החומר לא עבר, ראו זאת בצילום גם למזלי נתנו לי ממש קצת לשתות ממנו, ולא כמו בצילום ושט. המים גם לא עברו וגם זאת ראו בצילום. לאחר שד"ר אן פתחה את הטבעת הקפה והמים עברו. מאז עובר כל נוזל אבל לא בקלות....

טלטל276

New member
אם הנוזלים לא עוברים... אז מה

עם האוכל??? סליחה שאני חופרת. פשוט אני רוצה להיות מוכנה לקראת הסגירה הראשונה שלי שתהייה בסוף החודש...

טיפטיפ69

New member
תחפרי חופשי בגלל זה אנחנו כאן

אוכל אסור היום, רק נוזלים דברים רכים מחר ואוכל רק עוד יומיים אז נראה... כל אחד כנראה מגיב אחרת.

אופירA

New member
מנהל
לא חכם ללכת בעוד שבועיים לסגירה שנייה

ראית שבסגירה ראשונה היית נעול, והיו צריכים לפתוח 1CC. לכן אין שום סיבה ללכת בזמן הקרוב לסגירה שנייה. ברור שאתה כרגע כבר מוגבל, וצריך יותר מחודש ללמוד את הסגירה הזו, שנותנת כבר הגבלה משמעותית. זו דעתי, מניסיון רב.

טיפטיפ69

New member
תודה אופירה גם אני חושב בדיוק כמוך

נראה איך יעברו הימים הקרובים ( או יותר נכון מה יעבור) וכנראה שאני אבטל את התור.... ההגבלה היא באמת משמעותית!!

למעלה