מחר משביתים...

lior05

New member
מחר משביתים...

מחר בין 10 ל 11 בבוקר יושבתו הלימודים בארץ ע"י התלמידים (!!!) בפעם הראשונה בתולדות מדינת ישראל. מחר תהיה הזדמנות לנוער לומר את דברו, ולזעוק את זעקתו. כבר 30 יום יושבים הנכים בירושלים ולהם תביעה פשוטה אחת - תנו לנו לחיות בכבוד, כמו בני אדם. נכה של הביטוח הלאומי מקבל 1741 ש"ח בחודש כשלרוב רק התרופות שהוא נזקק להן עולות כ-2000 ש"ח!!! 30 יום, בגשם, בשלג, בקור הנורא, יושבים האנשים האלה,ומקבלים מהממשלה שלנו רק אוזן אטומה ולב קר. אף נציג ממשלתי בכיר אחד, לא בא לבקר אותם במהלך הימים האלו! האם ניתן להשלים עם מציאות מבישה שכזו? אם הנכים,שהם השכבה החלשה ביותר בין האוכלוסיות החלשות ביותר, לא זוכים לשום יחס, מה יהיה על השאר? מה אפשר לעשות? זה בידיים שלנו. בהצטרפותו של הנוער לשביתה הכללית של ההסתדרות מחר, אנחנו מביעים את חוסר ההסכמה שלנו להמשך המצב הזה. די. שוברים את הכלים. כשני מליון נערים, נערות, נשים וגברים (!!!) יפסיקו מחר ב10 את כל עיסוקיהם ויאמרו - "לא עוד. מי שפוגע בנכים פוגע גם בנו!". איך זה עובד בדיוק? לחלק מבתי הספר יגיעו אנשי הנוער העובד ויקיימו אספות הסברה ומחאה בשעה הידועה. בבתי הספר האחרים יש לפעול בשיטת "עשה זאת בעצמך" : המטרה אינה לעורר מהומות אלימות בבי"ס. גם לא לנצל את ההזדמנות לשיעור חופשי. יש להעביר את המסר לכל (!!) התלמידים בכיתה, בשכבה ובביה"ס. בזמן השיעור הנ"ל לא מתפרעים, לא מבריזים הביתה, אלא פשוט מסרבים להיכנס לכיתה בנימוס ויושבים בצורה מסודרת בחוץ. מי שמרגיש שהוא מסוגל, יכול לנסות ולערוך אספת הסברה על מצב הנכים ודרישותיהם. ב- 11 בדיוק חוזרים לכיתה בצורה מסודרת. חשוב לדעת- יש לכם את הזכות המוסרית והחוקית להביע את עמדתכם הצודקת. למורה שיטען כי אסור לכם לשבות יש להשיב בשאלה "מדוע אתה אינך שובת עימנו? האם לך לא אכפת ממצב הנכים?". יחד עם זאת יש להסביר למורים שאין כוונה לעורר מהומה אלא להביע עמדה ערכית. מחר זאת ההזדמנות שלנו לעשות משהו ולא רק לדבר. לעורר את המדינה הזאת למצוקתם של האנשים המסכנים האלו , ואולי לעוד עוולות המתקיימות בארץ. אל תפספסו את הצ´אנס הזה. מגיע לאנשים האלו שנאבק בשבילם, גם במחיר הפסד של שיעור מתמטיקה או אנגלית. שיהיה בהצלחה לכולנו, ושנצליח לעורר סערה גדולה ומשמעותית במדינת ישראל.

CANDY MAN

New member
דבר ראשון זה לא קרה בכלל ו...

דבר שני אין כסף!! סופי! בקשר למחאה הדמיונית שלך אז מצטער זה לא קרה ובבית ספר שלי ושל חברים שלי לא היה שום דבר שדומה למה שאמרת כי פשוט לא שמעו על המחאה הקטנה שלך. למה אתם כועסים על שר האוצר בזמן שכל חברי הכנסת מושחטים אחד אחד וכל אחד מקבל משכורות עתק במקום שיהיה איזון! למה אתם לא כועסים על הדוסים שמולידים 20 ילדים ואז רוצים שישלמו להם על כל אחד! הם חיים כמו מלכים בזמן שמשפחה עם 3 ילדים בקושי שורדת! שר האוצר לא נותן כי אין לו ולא כי הוא לא רוצה! אנחנו נכנס לחובות ונתמוטט זה מה שאתם רוצים? להיות גרמניה של סוף מלחמת העולם הראשונה? אם היינו חכמים היינו מנסים לקבל עזרה מארה"ב אבל כנראה שיש לנו בעיה בלבקש עזרה אז כמובן שמישהו יסבול ובמקרה הזה אלו הנכים. אני גם חושב שזה מוגזם לבקש עוד 1500 ש"ח על מה שהם מקבלים כי הם שוכחים שהם הרבה וכל אחד חושב רק על עצמו! אני לא מתחשב בנכים! הם קפיטליסטים ורודפי בצע כמו כל המדינה הזאת! אם היו נותנים להם פחות ומשקיעים במוסדות לעזרה יותר אז היה להם פי עשר יותר טוב אבל טעויות של העבר קשה לתקן אז צריך לחשוב הלאה ולשלם להם עוד 3 מיליארד שקל זאת לא נקראת חשיבה זאת נקראת התאבדות. CANDY MAN שמאמין שהממשלה מנסה לעזור לנכים!

למעלה