מחר מצעד שנתי 1987

רוני 1502

New member
מחר מצעד שנתי 1987

בנוסף להכתרתה של ירדנה לזמרת השנה נוכל לשמוע ללהיטיה באותה שנה: מחוזות האהבה, כשהצועני אוהב, אחד ולתמיד וכמובן הלהיט הענק: במערבולת

דודו טל

New member
הולך להיות מעניין ואפילו משעשע

בגדול, האלבום הצועני,היה האלבום הנמכר ביותר של ירדנה, ובאותב שנה, הוא גם היה האלבום הנמכר ביותר. אבל....מכיוון שהשירים היו מתורגמים, הם לא צעדו במצעדים השבועיים, ולא הגיעו לשנתיים. היחידי שהיה מקורי שהוא "כשהצועני אוהב" של י. רביץ,המקם לו גבוה במצעד, והיה שלאגר היסטרי ברדיו.

roimc

New member
זה אלבום מיסתורי כזה??

לפי העטיפה והשמות של השירים נשמע כמו אלבום מיסטי מיסתורי כזה. תמיד זכרתי שהיה לה משהו עם צוענים אבל אני מכיר רק את "הכינור הנאמן". ודרך אגב, במצעד השנתי יהיה לה רק שיר אחד מכל ההצלחה הזו? איזה באסה לה. וכמה האלבום מכר, פלטינה כפולה?

דודו טל

New member
למיטב ידיעתי, ואני מניח שיתקנו אותי

פה, האלבום ממש לא היה מסתורי,להפך הוא היה משופע להיטים. הוא הגיע ל-120.000 עותקים.

הנסיך ט

New member
בקשר לאלבום הצועני !!!!!

זה לא היה אלבום מיסתורי כלל וכלל !!!!!!!!!! הוא היה משופע להיטים : כשהצועני אוהב הכינור הנאמן אל תעיר אותי בבוקר מה יש לי עיניים שחורות ועוד המון ..... ובקשר למצעד השנתי : ב 87 אכן צועד רק שיר אחד אבל ב 88 יהיו עוד ....

ותוסיף לזה את הקלטות הפירטיות

שנמכרו ... אם היה מדובר בקלטות מקוריות, המכירות היו מתקרבות ל- 130,000.

roimc

New member
לא הבנתם אותי

אלבום מיסתורי לא הכוונה שאף אחד לא הכיר אותו או משהו, מן הסתם. גם למדונה יש אלבום מיסטי כזה שמכר זיליון עותקים, כך שזה לא קשור. התכוונתי אם השירים בו היו רוחניים כאלה אבל אני מניח שלא. ואגב, שירים מיסטיים ו"רציניים" יכולים להיות להיטים, מה הבעיה?

למעלה