מחר מפטרים אותי מהתזמורת

מחר מפטרים אותי מהתזמורת ../images/Emo122.gif

כי בליחצוצרה לא אוכל להמשיך לנגן
אז מחר ב- 7:00 בבוקר אנחנו מתייצבים בתל השומר ללפרסקופיה כל הקטע הפחות נעים זה שאני אמורה אוטוטו לקבל... וממש לא יכולה להרגע, איך אשכב שם בזמן הניתוח עירומה עם כל הג'יפה,(סליחה על הביטוי) האם אתן חושבות שאפשר לשים טמפון??? אם כן זה מה זה יציל אותי, כי רק המחשבה הורגת אותי טוב אז "ניפגש" אחרי פיטורי מהתזמורת אני צריכה אצבעות, למי יש בשבילי
תודה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ורוצה להוסיף בהצלחהההההההההההההההההה ובשורות טובות!!!!

סביון1

New member
תנגני ועוד איך עם חצוצרה או בלעדיה

שכחת שבתזמורת ה-IVF אין צורך בחצוצרות? בקשר למחזור - תוציאי לך את זה מהראש. הם רגילים לדברים האלה ובשביל זה הם רופאים. אני לא ממש מכירה לפרוסקופיה אבל אם את רוצה לשים טמפון תוודאי עם הרופאים שהם לא "משתמשים" בנרתיק בשביל US או משהו כזה. שיעבור בקלות ובהצלחה!

תמרלה

New member
יש לי אצבעות פנויות בשבילך../images/Emo45.gif|חמסה

מחזיקה לך אצבעות בשתי הידיים והרגלים....( ניסית פעם לשלב אצבעות ברגלים? ) ותגידי לי את חושבת שיש הבדל בין דם של מחזור לדם שהרופאים רואים כל יום ? דם זה דם! ואל תחשבי בכלל על מה הם מרגישים וחושבים וכך המחשבה לא תהרוג אותך! פשוט תהיי רגועה ואת מקסימום יכולה לשאול את אחת האחיות מה לעשות? או להגיד איזה משפט בהומור "לחברה למטה נמאס מהחצוצרה אז הם שמו טמפון כדי לא לשמוע, אז תזהרו שלא תמשכו בחוטים....." או :" נו אם המזל שלי דווקא היום קבלתי מחזור לא אכפת לכם נכון?" מה כבר הם יגידו לך ? אז שתהיי רגועה ושהכל יעבור בשלום אני אחזיק לך מחר אצבעות ואת תחזיקי לי ביום שישי או ראשון שאעשה את ההזרעה.... בהצלחה

babywishing

New member
בהצלחה מחר ../images/Emo45.gif

באמת אל תתרגשי מהמחזור, כי הרופאים בטוח לא מתרגשים. בקשר לטמפון , לא נראה לי שזה יפריע, רק תגידי לרופאים. כשאני עשיתי לפרסקופיה לפני איזה 10 שנים - הייתי בתולה, והם לא החדירו מכשור דרך אבר המין. מחזיקה לך
בהצלחה

ellieg

New member
מחזיקה ../images/Emo45.gif

וכמו שקודמים פה אמרו, הרופאים רואם כל כך הרבה דם שמזה מחזור בשבילם?

hyb

New member
בהצלחה מחר../images/Emo50.gif

מחזיקה את כל האצבעות

בהצלחה ענקית ../images/Emo140.gif מחזיקה אצבעות

מכאן את בדרך להצלחה. לא נראה לי שהם מתרגשים מקצת דם של מחזור, הם רואים דברים הרבה יותר גרועים... הנה האצבעות שלי מוחזקות בשבילך

mavim

New member
../images/Emo50.gif לילך ../images/Emo57.gifמחזיקה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

einav8

New member
הרבה הרבה בהצלחה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

s h i r a 3 0

New member
המון המון בהצלחה ../images/Emo24.gif

וכל האצבעות שלי מוחזקות בשבילך. יש לי חברה שתמיד שולחת לי מלאך, כשהיא חושבת שאני צריכה מישהו שישמור עלי. אז אני מגייסת גם אותו בשבילך. ואל תדאגי מהמחזור. זה בית חולים וכמו שאמרו כאן הם באמת לא מתרגשים.

למעלה