מחר מפגש!

Woogyman

New member
מחר מפגש! ../images/Emo110.gif

אף פעם לא באתי למפגש כדי להישאר לישון. מה להביא? בכל מקרה, אני מביא איתי קלטת אחת של לא נפסיק לשיר שצחי רצה לראות, ואת 722 של באפי כדי להכריח את יערה לראות (שקט, יערה). מה עוד צריך? שק שינה ועניינים כאלה?

HuGo Hell

New member
ייפ. ../images/Emo1.gif

שק"ש + כסף לפיצה ועוד כל מיני דברים

גל1234

New member
סם איזה קלטת של לא נפסיק לשיר מאיזה

תוכנית? ולמי שהמפגש בבית שלו בדקתי ואני לא יכול להישאר ההורים שלי בחו"ל אז אני צריך להשגיח קצת על אחותי הקטנה אבל מחר יש לי ברמת גן אימון נבחרת ולמרות שאני פצוע אני יבוא לדבר עם המאמן אז חשבתי אולי לקפוץ לפגוש אותכם אתה יכול להגיד לי אם הבית שלך קרוב איכשהוא לאיצטדיון כדורגל ?

SaberTooth

New member
ובגדים ליום השני.

ורצוי גם משחת שיניים ומברשת שיניים.

Prue 4 u

New member
לצערי, אני ודנה..

לא נבוא...
אני מקווה שאת המפגש הבא תארגנו בקניון או מקום ציבורי כלשהו..

buffgirl

New member
אוקי, קלטו את זה: ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

סם בא לישון, ואני לא. ?what's wrong with that picture

Charmed 4ever.

New member
אני באה... |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

עד מאוחר ביום רביעי... אני באמת באמת מקווה שזה בסדר מבחינתך, יונתן. אממ... ואמיר ביקש ממני לומר שהוא מגיע.

גל1234

New member
אממ אוקי תודה

ניצן יש לי תפלאפון שלך את תהיי שם נכון? אני הולך לאימון באיצטדיון אם יסתיים מוקדם אני אתקשר אליך ונראה אם נבוא

HuGo Hell

New member
נאבי... ../images/Emo1.gif

אמיר לא ממש בפורום, הוא חבר של חברי הפורום.
אניווי, שתהיה זמין בשעה 11:00. כי אני, יערה, מיכל וניצן נצא ממני ב-11:00 ואבא שלי ישר יצלצל אלייך לקבל הוראות איך להגיע.

I Love Paige

New member
../images/Emo26.gifחשובבבבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo36.gif

מישהו יודע אם רועי בא מחר למפגש? תודיעו לי. אני בבוקר, ישר כשאקום אבדוק הכל. מקסימום-תשלחו לי הודעה באס"ק כשאני אופליין, או משהו כזה.
בה ביי. לאב יה. נתראה מחר....

Woogyman

New member
כרגיל, ../images/Emo110.gif

אף אחד בבית הזה לא חשב שצריך להעיר אותי כי קצת קשה ללכת תוך כדי שינה למפגש, אז אני אאחר קצת. אני מגיע בטוח, אבל מאחר.

כולם פה מאחורי |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

היו בטוחים שאתה מבריז. מי כבר כאן? רז, אופיר, יערה, מיכל, יהותנן ואני (ניץ). הבית של יהותנן מדהים!!! טוב, ביי.

למעלה