מחר מפגש פורום של...

מחר מפגש פורום של...

כה הדימונד'ז ואהיה מאוד נחמד עם אתן הבנות שמעריצות את הגיים בויז יבואו למפגש !! כי אם אתן לא יודעות הילה הלוי עברה תאונה אין לנו ממושג מה איתה בכל מקרה פרטים על התאונה ומה שלומה יתפרסמו בהמשך !! אז כפי שאתם יודעים- מחר מתקיים המפגש של מעריצות הדימונד'ז מתפוז בעזריאלי... על הגג במקום שעה 1, זה נדחה ל2 וחצי. בכולופן, אני מקווה שבלי יוצא מן הכלל כולכם תבואו!!! יכול להיות שהבנות יבואו גם,אבל זה לא בטוח. אני ממש מקווה שכן.. למרות הכל ועכשיו, כל מי שמתכוון להגיע שיסמן אני לא רוצה לראות אולי/לא בטוח, שכל האצבעות יהיו מורמות!!! יום נעים חבר'ס

יאא מה היא עברה תאונההה??

ויש לנו מפגש פורום מחר בעזריאלי אבל יותר מאוחר..

למה שהמעריצות של הדימונד'ז והמעריצו

ת של הגיים בויז לא יבלו קצת יחד ויכירו ואולי הדימונד'ז היו !! למה שאולי נאחד בין המעריצות אחת לשנייה !! או לא א!????

אממ

מחר יש לנו גם מפגש פורום אז לא נראה לי שנוכל לבוא.. אבל אתם מוזמנים גם!

יש לי..

1. אני מהפורום הזה 2. יש מפגש פורום מחר גם של הדימונד'ז באותו מקום רק ב2 וחצי @!! למה שלא תבואו למפגש בנות אה.. ויש מצב שהדימונד'ז הלהקה תבוא !! אל תהיו רעות .. זה היה רק אבל רק לטובה !! הבטחה שליי !!!

גם אם כה 6 שעות נו אז ..

אם את באה למפגש של הדימונד'ז לפחות יש לך מה לעשות מבינה !!! כול עוד את לא תשתעממי אז אהיה לך כיף!! היום גיליתי משהו בקשר לשעמום חשוב מאוד אבל לא מעניין !!

אני מבקשת ממך סה"כ לא מכריחה אותך

טוב נשמה אל תכעסי אלי פשו חשוב לי מאוד המעריציות והעריצים של הדימונד'ז ושל הגיים בוויז יבינו שאין מה לכעוס אחד על השני.. הלהקות מאוחדות מאוד מנסיון אישי ישבתי ליד הדימונד'ז בנסיעה וקילתי חויך מאיך שהם דיברו על הבנים .. כול כך יפה מבינה .., את לא חייבת לבוא אבל תודה על זה שלפחות את חושבת על חח..

oshri sexy boy

New member
שאני אבין דבר אחד מאמושש...

מה זה אמור להיות מפגש פורום?? אני חדשה פה... אז בבקשה... נמקי, הסבירי ותפרטי... תודההה!!

למעלה