מחר מחר מחר

pompii

New member
מחר מחר מחר../images/Emo70.gif

יש לי טסט שני מחר! אני מקווה שאני אעבור כי נמאס לי
60 שיעורים כבר! אבל אוף, אני לחוצה...

pompii

New member
הטסטר לחץ על הברקס...

בפנייה לדו-סטרי ממש צר מישהו חתך אותי והוא תקע ברקס מהר הוא כתב גם שניצמדתי יותר מדיי לימין

ranzz

New member
בנוגע לחיתוך והברקס - קורה

אין ממש מה לעשות, לפעמים נכשלים באשמת נהגים אחרים בכביש. בנוגע להצמדות לימין, אני מקווה שעבדת על זה בשיעורים, דיברנו על זה באחד השרשורים והוא אולי אפילו בדף הזה, זה הרגל מגונה שצריך להתגבר עליו בעזרת תירגול.

pompii

New member
המורה קצת סחב...

היתה גם שביתה באמצע והמשכתי לקחת שיעורים גם בתקופת השביתה. בסוף ניגשתי לטסט הראשון בשיעור 57

pompii

New member
עברתייייייייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה שמחה!!!!!!!!!

yogm16

New member
מזל טוב!!!!

סע בזהירות, ואל תשבור תמלווה זה פשוט לא שווה את זה

pompii

New member
אני בת../images/Emo13.gif

ותודה! ובטח שאני לא אשבור את המלווה, רק קיבלתי רישיון, כבר אני רוצה שיקחו לי אותו???

hautpmann

New member
מזל טוב.

עשית משהו שאני לא חושב שאני אי פעם אצליח לעשות. בגלל שאני נלחץ כל כך. טיפות רסקיו יעזרו? תספרי לנו קצת על הטסטר שלך. והיכן עשית את הטסט.

pompii

New member
בטח שאתה תצליח לעשות!

כולם בסוף מצליחים! היה לי טסטר חמוד, שבמקרה הוא הבעל של הרכזת שלי בבי"ס המורה שלי אמר לי את זה לפני אז כשהטסטר שאל שאלות על הרכזת אמרתי רק דברים טובים כמובן:) עשיתי את הטסט בראשון

hautpmann

New member
הא, אז שוחחת עם הטסטר

זה בהחלט נחמד, ששוחחת איתו, זה בטוח משכך את הלחץ, משרה אווירה יותר נעימה.. תמיד רציתי לשאול את הטסטר על עיסוקו, אבל פחדתי מאי-מענה, עוינות, התעלמות, תשובה קרה... אבא שלי אומר שעדיף לא להגיד כלום. אני לא יודע כבר. בכל מקרה, מזל טוב, ואני מקווה שתהני מהרישיון, ומתקופת המלווה!

pompii

New member
תודה חמווווד../images/Emo13.gif

יש טסטרים נחמדים ויש טסטרים אפטים הטסטר הראשון שהיה לי היה ממש אפטי, וזה היה ממש חביב ושוב, תודה רבה!

למעלה