מחר מחר מחר מחר

mc bige

New member
מחר מחר מחר מחר

מחר יש לי טסט פנימי, אני שיעור 25, המורה עושה לי עכשיו באמצע השיעור, שומע מחר אני רוצה לעשות לך טסט פנימי, אז אני כזה:" וואלה בכיף"... אז מחר יש לי טסט פנימי.....ב"ה השם אני יעבור-אם לא אז אני טמבל... ואז שיגמרו לשבות יהיה לי טסט חיצוני :)

m G m

New member
נראה לי שכולם עוברים בטסט פנימי

לא???? זתומרת שלא תבין אותי לא נכון- אני מתכוונת שאין כזה דבר "לא עובר", פשוט אתה עושה את זה וזה נקרא שעברת. או שאני טועה?

mc bige

New member
את טועה....

יש כאלה שנכשלים-או שהם לא יודעים לנהוג, או שהמורה מושך אותם בכוונה.... לי יש חבר שנכשל בטסט פנימי, בגלל שהוא לא עצר בתמרור עצור והמשיך לסוע

אתמול היה לי טסט פנימי, שיעור 28,

הייתי כל כך לחוצה שעשיתי המון שטויות- האוטו נכבה לי, המורה נהג לי בהגה והזיז אותו, לא נתתי זכות קדימה ועוד... :)) אבל.. עברתי!! שאלתי את המורה והוא אמר שבשביל לא לעבור טסט פנימי צריך לעשות משהו ממש רציני כמו להיכנס באין כניסה או לא לעצור בתמרור עצור. אז אתה יכול ליהיות רגוע.

mc bige

New member
אני לא לחוץ או משהו

אני לא נלחץ מכאלה דברים אבל תודה בכל מקרה :) אני יודע שטסט פנימי זה סתם

BIG BIRDI

New member
ווווייי....

אני עברתי היום טסט פנימי!!!!!!!! תודה לאל....... רק שאני עכשיו בשיעור 40.....
יכולתי לגשת כבר לפני שבועיים.... אבל יצא שרק היום ניגשתי בסוף... הייתי בטוחה שאני בכלל לא אגיע ל40 (זה נראה לי מלא!!) אבל בלי ששמתי לב זה עבר כמו כלום.. אני רק ממש מקווה שאני אעבור טסט חיצוני לפני השיעור ה50... כי כבר נמאס לי מהלימודים.. אני רוצה לנהוג לבד!!!

למעלה