מחר מחנה קיץ.....

מחר מחנה קיץ.....

אז רגע לפני שנפגשים.. יוצאים למחנה? כבר ארזתם תיק? כולם מוכנים? כמה בוגרים יוצאים מהסניף שלכם? כמה חניכים יוצאים מהסניף? מה הנושא העלילתי? לאיזה סניפים, אם בכלל, התחברתם? שתפוווו..

אני..

כמובן שיוצאת למחנה...
התיק ארוז, אבל לא סגור.. פשוט היום אין לי זמןןן..
אנחנו יוצאים 16 בוגרים (כולל החט'ניקים), ולצערי הרב אין חניכים...
הנושא הוא "התקשורת ככלי מחאה", המחנה שלנו הוא ביחד עם נילי, ומקווה שגם עם נעלה..
אזז.. שיהיה לנו שבוע מעוווווווולה!

ravidush4

New member
אני:]

יוצאים למחנה?
בטטח כבר ארזתם תיק?
כה כולם מוכנים?
כמובן! כמה בוגרים יוצאים מהסניף שלכם?
אממ נראלי 100 עם החט'ניקים שלנו.. כמה חניכים יוצאים מהסניף?
גם כן.. 100 ומשו מה הנושא העלילתי?
אני לא בטוחה שמותר לי לגלות חח לאיזה סניפים, אם בכלל, התחברתם?
לחט'ניקים של נ"צ ולראשל"צ יאללה שיהיה אחלה מחנה.. נפגוש אתכם שם..:] רביד..

אני../images/Emo13.gif

יוצאים למחנה?כן! כבר ארזתם תיק?אני מתחילה רק עכשיו
כולם מוכנים?לא ממש היום יש פגישה עם החטניקיות שיראו מה עשינו.. כמה בוגרים יוצאים מהסניף שלכם?5(ונופר ממכבים) כמה חניכים יוצאים מהסניף?15 מה הנושא העלילתי?התקשרות ככלי מחאה לאיזה סניפים, אם בכלל, התחברתם?ראשון מערב ונעלה(ועה נעלה יוצאים איתנו..

5may5

New member
חזרתייי מחודש מקדנה..התגעגעתי ו...

יוצאים למחנה? בוודאיי כבר ארזתם תיק? האמת שיש לי עוד מזוודה ארוזה בבית מקנדה..נזרוק כמה דברים לתיק אחר למחנה כולם מוכנים? אכןןן... כמה בוגרים יוצאים מהסניף שלכם? כולל חטניקים?! 28..משו בסגנון כמה חניכים יוצאים מהסניף?אמ לא יודעת מספר..אבל יש יש חניכים =] כדי להוציא מחנה לבד... מה הנושא העלילתי? ששששששששששש...לא מגלים לאיזה סניפים, אם בכלל, התחברתם? עמידר לבדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ריספקטטטטטטטטטטטטטטטטטטט...!!!!!!!!!!!!!! אחחח מכבי מכבי התגעגעתי =]

A m b a G a l

New member
אני אני אני

יוצאים למחנה? כן כן! כבר ארזתם תיק?מממ, עדיין לא. כולם מוכנים? לא יודעת.. לא שאלתי אף אחד. כמה בוגרים יוצאים מהסניף שלכם? סביבות ה90 כמה חניכים יוצאים מהסניף?100 בערך.. נראה לי מה הנושא העלילתי?מהפכה.. לאיזה סניפים, אם בכלל, התחברתם? מחנה משולש- עם ח' נ"צ, וראשוןן ~ ייהיהה כיייף !!! אגב, יש פה שישיות מראשון שיוצאים?? ומתי הופכים להיות שביעסטים?

תהנווווווווווו../images/Emo13.gif

ותצלמו הרבה תמונות
גדרה תהנו עם הח'ניקים שלנו[שכבר בוגריםםםםם:O] מחכה לחויות!

Retama

New member
מחנההההההה!!

אז רגע לפני שנפגשים.. יוצאים למחנה? כמובן! כבר ארזתם תיק? כולם מוכנים? ממש ממש ממש לא
כמה בוגרים יוצאים מהסניף שלכם? נראה לי בסביבות ה20... כמה חניכים יוצאים מהסניף? 17 אם אני זוכרת נכון
מה הנושא העלילתי? סאלח שבתי לאיזה סניפים, אם בכלל, התחברתם? ב"ש :)

bergmanit

New member
מחר..

יוצאים למחנה? בטחחחח כבר ארזתם תיק? כולם מוכנים? אממ כן בדיוק סיימתי, נשאר רק תיק גב.. כמה בוגרים יוצאים מהסניף שלכם? 13 (+80 בערך של כרמי יוסף חח) כמה חניכים יוצאים מהסניף? 11 (למרות שלא הצלחנו להביא את ה-20, אני ממש גאה בנו, כי מס' החניכים ההתחלתי היה 3) מה הנושא העלילתי? אממ אני לא יודעת אם מותר, זה של כרמי יוסף.. לאיזה סניפים, אם בכלל, התחברתם? לכרמי יוסף (זה כ"כככ מוזר..), בכל מקרה, אני מקווה שיהיה אחלה ועכשיו סתם כי זה מצחיק, אם מישהו רוצה לקלוט אותי במחנה (וסביר להניח שלא, אבל נגיד) אני אסתובב עם משקפי שמש עצומות, וכובע עגול כזה, רחב שוליים.., עם פסים אדומים ולבנים וכאלה. :)

למעלה