מחר מבחן

מחר מבחן

וקשה לי להתרכז. בלילות האחרונים היתה לי שינה חזקה, אך כן התעוררתי מספר פעמים, ובכלליות היא לא הייתה טובה כי במשך היום כן הייתי תשושה. עכשיו אני מרגישה חוסר יכולת להתרכז. המוח לא רוצה ללמוד ובלתי אפשרי להכריח אותו. אני מנסה לומר לעצמי שזה מבחן אחרון ואני יכולה להשקיע אבל בתוך תוכי זה ממש לא עוזר. אני אנסה עוד חצי שעה להכריח שוב. אולי הרגשת הלחץ תזיז בי משהו. מלבד זאת, היה לי דחף עצום לכתוב היום. כתבתי בלי מחשבה כמו שאני אוהבת. אומנם לא יצרתי משהו יצירתי אבל כן הבעתי את כל הרגשות שלי של הזמן האחרון, את כל מה שרציתי לומר, והצלחתי לשחרר כמה לחצים שהצטברו. אין לי כוח.....

no one0

New member
אהה, גם לי....

מן הסתם המבחן שלך פי אלף יותר חשוב ויש לך פי אלף יותר חומר ממני... אבל גם לי!!!!! וגם לי אין כוח ללמוד, ואני הולכת להיכשל מחר כי אני סתם טיפשה... אבל לא נורא, מה זה עוד כישלון לאוסף??... מה שלומך חוץ מזה??? שמחה לדעת שיש לך השראה... עלי עובר מצב רוח מוזר וקיצוני ביותר, אבל זה לא המקום לפרט... חוץ מזה מצליחה להתיש את עצמי כל יום כדי פשוט לצנוח למיטה בלילה, אבל לא נראה לי שהלילה זה ילך... קיצור, לילה טוב...

היי לך

אין מבחן חשוב, יש מבחן אחר. כל המבחנים האלה לא יובילו אותי לשום מקום חוץ מקבלת תואר. בהנחה שהחיים קצת יותר מסובכים מ"תואר וחיים מסתדרים", יש לי הרגשה שלקחת את כל העניינים הלימודיים יותר מדי קשה זה לא רעיון טוב. אך לענייננו, ישנתי שוב חזק אתמול. ניסיתי להירדם על ידי נסיון של התחלת חלום, לא נרדמתי מהר אך גם לא חשבתי ממש (או שכן? אני לא זוכרת) היום התעוררתי מאוד מוקדם בכדי ללמוד כי לא יכלתי אתמול, ואכן, נכון לעכשיו הצלחתי לכסות את כל החומר. אם אני אזכור זה כבר אדע במבחן עצמו. ובינתיים.. בוקר טוב לכולם ויום נפלא אני.

no one0

New member
אההה.... לא....

אני לוקחת לימודים ברצינות?????? ממש לא נראה לי.... (אם היית יודעת את מצב ההברזות שלי, לא היית אומרת את זה) אבל אני יודעת שאני אמורה... כי כולם אומרים לי, "לימודים זה העתיד" וכל הבולשיט הזה, אז זה סתם מעצבן אותי שאני לא מצליחה להתרכז וללמוד ולהיות כמו כל שאר העולם, ואז באים אלי כל מיני אנשים מעצבנים שאין להם חיים אז הם חיבים לפלוש לחיים של אחרים ומתחילים לזבל לי את השכל עד כמה שאני לא מממשת את הפוטנציאל שלי.... אוי איך אני שונאת את זה... קיצור.... החיים הם אכן יותר מסובכים מ"תואר וחיים מסתדרים", רק חבל שאנשים סביבי עדיין לא קלטו את זה ולא ירדו לי מהגב.... חוץ מזה לא ישנתי (שוב)... אבל לא נורא.... שיהיה יום טוב לכווווווווווווווווווווווווולם. ובהצלחה במבחן....

אני אגיד לך משהו.

אני מכירה מישהו שהבריז מהלימודים ולא השקיע ממש. עכשיו, שהוא אחרי צבא, וכבר חי את החיים האמיתיים, הוא משפר, ומשקיע ועוד איך. כך שלימודים זה לא העתיד, אבל זו אחת הדרכים העיקריות להגיע לעבודות שאת רוצה, לחיים שאת רוצה. העתיד זה החיים מבחינת בית, מבחינת מקצוע, מבחינת האפשרויות שאת נותנת לעצמך. אם לא תשקיעי בבגרויות, אז הסיכויים יורדים, כי עוד מעט יגיע היום (ואולי כבר השנה) שבכדי ללמוד מה שאת רוצה, למקצוע שאת רוצה, בכדי לחיות את החיים לפחות מבחינה תעסוקתית כמו שאת רוצה, תהיי חייבת בציונים המתאימים למקצוע ולא פחות מזה. נכון שלא צריך לקחת את הלימודים יותר מדי ברצינות (ולא להתרגש אם היית לחוצה ולא הלך לך כל כך) אבל לא אמרתי שזה לא חשוב. אני לא זוכרת איזו כיתה את, אבל אם את בשלב הבגרויות והתיכון, אל תחשבי על מה שעכשיו הלימודים עושים לך. אל תחשבי על האם הם משעממים. אל תחשבי על זה. תחשבי על מה את רוצה להיות כשתהיי "גדולה", מה את שואפת להשיג, האם יהיה לך כסף וזמן ומצב רוח בשלב יותר מאוחר בכדי להשיג את הדברים האלה (כמו שיפור בגרוייות) אם עכשיו שאת בזמן הנכון לא מתאמצת ולא מאפשרת לעצמך לצמוח מהבחינה הזו. שוב אומר, החיים הם הרבה יותר מתואר. תואר זו אחת הדרכים להשיג דברים. אך אני מכירה כמה אנשים בינהם העשירים ביותר בעולם שלא השיגו את מבוקשם בדרך הזו. השאלה היא - מה איתך. לאן את רוצה להגיע בחיים. אף פעם לא מוקדם או מאוחר מדי לשאלה הזו. אני:) (שמסרבת לחשוב אם הלך לה, ורק מקווה לטוב)

no one0

New member
תקשיבי...

אני יודעת שזה חשוב... בערך... אבל אם לא הולך אז לא הולך... העולם לא צריך לקרוס בגלל זה... כאילו אין לו מספיק דברים שהוא קורס בשבילם
תמיד אפשר להשלים, ואם מישהו לא מסיים את י"ב עם תעודת בגרות מלאה זה לא כזה אסון בימינו!!! אז זהו...

no one0

New member
אהה שכחתי... (כמו תמיד)

איך עבר בסוף המבחן שלך???? איך עבר בכלל על כולם היום.... שיהיה לכם לילה טוב!!!!!!!!!!!

כמו שאמרתי,

השאלה היא אם יהיה לך את האמצעים הכספיים לדוגמא (כי זה עולה הרבה כסף) להשלים ולשפר בשלב מאוחר יותר. בקשר למבחן- תחזרי להערה האחרונה שלי בהודעה הקודמת בתוך הסוגריים. רק טוב שיהיה לך.

../images/Emo32.gif גם אני השלמתי אחרי הצבא

גם כי הציונים שהיו לי בחטיבה לא הספיקו לי כדי להרשם לתיכון עיוני, בגיל התיכון גם לא נרשמתי לאקסטרני כי לא האמנתי בעצמי. כשהשתחררתי מהצבא הבנתי שזה עכשיו או לעולם לא והתחלתי להשלים בגרויות. את כולן. נעזרתי במענק השחרור שקיבלתי וגם עבדתי בעבודה מועדפת כדי לקבל עוד מענק ולהמשיך את כל הבגרויות. כן, זה אפשרי להשלים בסוף את הבגרויות, רק חבל שלא השקעתי בתיכון ואת אותו כסף הייתי משקיעה כבר באוניברסיטה.

עברתי בהצלחה

ולמדתי שאין מבחן קשה, יש מבחן שלא השקענו בו מספיק.

למעלה