מחר לימודים אז, כן.. החופש נגמר לו. חבל, היה כ"כ יפה! אז, בהצלחה בלימודים ובהכול..
G galitixd New member 1/9/08 #1 מחר לימודים אז, כן.. החופש נגמר לו. חבל, היה כ"כ יפה! אז, בהצלחה בלימודים ובהכול..
S shilgiah New member 1/9/08 #4 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבהצלחה לכל התלמידים.. שאני כבר לא חלק מהם /
N niro levi New member 1/9/08 #5 ../images/Emo216.gifשלום כיתה יב' איזה הזוי זה שאני ביב'.. כל כך לא מתאים לי אני מרגישה עדיין ילדה קטנה.. אני לא רוצה לסיים את הבית ספר כל כך כיף כל האווירה הזאת של החברים והביחד.. שיהיה בהצלחה לכולם!!!
../images/Emo216.gifשלום כיתה יב' איזה הזוי זה שאני ביב'.. כל כך לא מתאים לי אני מרגישה עדיין ילדה קטנה.. אני לא רוצה לסיים את הבית ספר כל כך כיף כל האווירה הזאת של החברים והביחד.. שיהיה בהצלחה לכולם!!!
G galitixd New member 12/9/08 #10 עד כמה שאני יודעת שי' זה הכי חרא... או שלפחות אצלי בבצפר כי בכיתה י' מקשים מקשים, ואז בכיתה י"א קל יותר- כי רגילים לכול הקושי בינתיים יש לי שנה חופשייה מבגרויות צריך לנצל אותה!
עד כמה שאני יודעת שי' זה הכי חרא... או שלפחות אצלי בבצפר כי בכיתה י' מקשים מקשים, ואז בכיתה י"א קל יותר- כי רגילים לכול הקושי בינתיים יש לי שנה חופשייה מבגרויות צריך לנצל אותה!
ש שלומיתת New member 14/9/08 #13 לא יודעת גם בבתי ספר אחרים, עוד לפני שהגעתי לי"א, אנשים אמרו לי שזו השנה הכי קשה