מחר יש 24!!

מחר יש 24!! ../images/Emo6.gif

אני הכי מתעניינת מחר, לראות מה יקרה עם משפחת דרייזן! זה הכי מעניין בסדרה כרגע. זה, ואחרי זה, לראות מה יקרה עם דיוויד פאלמר ומשפחתו. טרי וקים הכי פחות מעניינות. הקטע הזה עם האובדן זיכרון של טרי ממש, אבל ממש, לא לעניין עכשיו! סתם לא היה להם מה לעשות עם הדמות שלה..... גם שרי סתם..... כל הנשים של הבעלים החשובים הן סתם!

Nino Schibetta

New member
בשלב הזה של הסדרה...

כשאני ראיתי, אמרתי אותו הדבר הקטע של אובדן הזיכרון של טרי ממש מיותר ודבילי כמובן שאם הייתי יכול לנדב דמות מהסדרה לחסל, הייתי מחסל עכשיו !!!!.....את שרי

cj20

New member
אוקיי! די! נמאס לי...

לכל מי שחושב שהקטע עם האמנזיה של טרי היה תקוע ושלא היה מה לעשות עם הדמות שלה - בסדר אז אולי זה לא היה כזה מתאים לסדרה, אבל זה לא לגמרי לא הגיוני!!! וחוץ מזה, זה בסה"כ היה למשך 2 פרקים godamnit!!! חכו חכו לעונה השנייה וכבר תבינו לבד מה זה לתקוע סיטואציות לא קשורות בגלל שאין מה לעשות עם דמות, ולא ל-2 פרקים, אלא לעונה ש-ל-מ-ה-!!! והמבין יבין...

neta 7

New member
גם לדעתי זה שטרי מאבדת

את הזיכרון לא תקוע
אבל מה שכן היה תקוע שאחרי שעתיים הזיכרון שלה חוזר, זה ממש לא הגיוני

neta 7

New member
אני יודעת,

אבל תסביר לי אתה- איך אפשר בשעתיים להחזיר זיכרון

Nino Schibetta

New member
אפשר בבקשה לקבל הסבר ?

איפה בדיוק בעונה 2 היו סיטואציות לא קשורות לגבי דמות מסויימת שאין מה לעשות איתה ?

Nino Schibetta

New member
אני מנסה להיזכר...

ולא זכור לי דמות מיותרת לא ציני ציניות אצלי רק באה על קבוצות כדורגל מטומטמות כמו מכבי ת"א

Nivel

New member
ממממ למשל ../images/Emo58.gif לעונה השנייה

שלקחו את קים כבת ערובה... כל הקטע שלה ביער עם הבחור הזה... ויש עוד הרבה..

Nino Schibetta

New member
וואלה נכון.... ../images/Emo58.gif

קווין דילון הזה היה מיותר לגמרי הוא והבונקר הדפוק שלו

cj20

New member
../images/Emo58.gifעונה2 - זה לא היה קווין

דילון למרות שהוא ממש דומה לו כשחושבים על זה... וכן, התכוונתי שכל העלילה עם קים הייתה מנופחת ומאולצת ובעקרון הם השאירו אותה רק כי היא מביאה רייטינג... הכותבים הודו שלפני כל פרק כשהם נפגשו כדי לכתוב את הפרק הבא, תמיד את העלילה של קים הם היו שומרים לסוף ונתקעים איתה כל פעם...

מה? שלי? אצלי לא כתוב כלום על הפועל

רמת גן... למרות שאני באמת חושב על לשנות את ה"24 - דבר כזה עוד לא ראיתם!"

למעלה