מחר יש תוכנית?

perrinat

New member
*היום* בהחלט כן../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

סדנה עם ריקי גל

love amor

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ואיי איזה מגניב זה!
אני נקרעת מצחוק רק מהמחשבה...חח

yoavyoav

New member
אני לא מתפלא ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא נראתה אתמול שאנטי ומעופפת מתמיד... :) אבל אני עדיין אוהב אותה, וחושב שהיא מאוד מקצועית.

pitria

New member
אני כך כך שמחה שיש היום תוכנית!!!!!

אני כ"כ מחכה לזה......... אני כ"כ אוהבת לראות את זה........... והייתי גם כ"כ רוצה יום אחד להשתתף בזה..........

שלומית16

New member
היום אנחנו בוחרים סוף סוף!!ותעשו

בחירות הוגנות לא כמו השופטים!!!(המקרה של נטלי מרציאנו ועוד כמה מקרים:חנה גור יוכי גלית חי)

perrinat

New member
היום לא בוחרים../images/Emo103.gif

היום יש סדנה ל-14 מתמודדים, בשבוע הבא למתמודדים הנותרים. ובוחרים בשבוע הבא

Mr Snufkin

New member
ואני שואל....

מתי לעזאזל - אשכרה תתחיל התוכנית.... אודישנים ומרתון אודישנים ותוכניות הצלה ותוכניות לקט, ולקט תוכניות אודישנים, והכר את הכוכבים, והצל את הכוכבים, וסדנא עם ריקי, ונושרי הסדנא מבקשים הצלה, והכר את השופטים, והכר את צביקה הדר, ושיחה עם מיטלמן, ולחנה גור אין שיניים, וההנהלה החליטה להחזיר את מרציאנו, ולחנה גור אין שיניים, ואיפה יוכי לעזאזל איפה יוכי???, ולחנה גור אין שיניים.... ואז שוב תוכנית ספיישל, וספיישל תוכניות ספיישל, והפסקת פרסומות, והפסקת שירותים, והראל סקעת, והפסקה לפרסומת אחת בלבד, ושוב הראל סקעת, ולחנה גור אין שיניים, ותוכנית למודחים, וריקי גל צורכת סמים, וציפי משהיד לא יודעת לעשות ט' ות' וד'... אההההה - התוכנית הזאת מעייפת את עצמה!!!!! - מתי היא תתחיל כבר???

perrinat

New member
פשוט נוסף עוד שלב../images/Emo103.gif

התוכנית למעשה התחילה. השלב של הראש בראש ושל הסולואים עוד יגיע... ולדעתי השלב החדש ממש מצוין

גם אותי זה כבר מאוד מעייף..../images/Emo95.gif

אבל אני חושבת שהסנדא עם ריקי תהיה משעשעת..מעניין אם היא תכסח שם מתמודדים

כמה יעיפו אחרי שתי

תוכניות הסדנא
יש כמה שאני כבר מתה להעיף
דווקא רעיון חביב הסדנא וסוף סוף נראה קצת ריאליטי ולא שוב שידורים חוזרים של אודישנים שראינו אלף פעם, אבל באמת שיתחילו כבר , איזו מריחה של זמן .

למעלה