מחר יש מפגש אבל .......

מחר יש מפגש אבל .......

לחוץ לי יש לי מבחן מחר וביום ראשון גם יום שישי (מחר) אני לומד עד שעה 14:00 בבר אילן ובערב מפגש ומבחן יום ראשון ממש לחוץ. המפגש יכול להתקיים בלעדיי ואולי אני אגיע, מי יודע אולי אפתיע בדקה ה 90ובינתיים נראה איך ארגיש מחר במשך היום. מי שמגיע יודע : שלוש זוגות וערן לברון סך הכל 7 איש אני אודיע מחר לקמלוט שישמרו שבעה מקומות ולא עשרה (כדי שלא יחייבו אותי) אם בכל זאת אנשים חושבים לבטל את המפגש אז להודיע עד מחר בשעה 15:00 אם שבעת האנשים רוצים להגיע להתקשר אלי לפלאפון שאשלח במסרים כדי שלא יחייבו אותי (להזכירכם שמרתי 10 מקומות) טוב אני חוזר למחברות ולספרים כי מבחן מחר מחכה לי אמיר

במידה ומחר לא מתקשר אלי ../images/Emo56.gif

נציג מכל זוג וערן לברון גם אני אודיע לקמלוט שלא ישמרו מקומות לילה טוב לכולם אמיר

עדכון ../images/Emo26.gif מגיעה לבד ../images/Emo4.gif

האיש שלי אמר שלא בא לו לצאת היום אז אני משיגה טרמפ עם גיסתי, שכנראה תשאיר אותי בקמלוט ותחזור לקחת אותי מחר בבוקר
כמובן, שאם אף אחד מהפורום לא יגיע אני אשקול גם כן לא להגיע. יהיה ממש מבאס לשבת בקמלוט לבד בלי אפשרות לחלוק איתכם את הערב המופלא הזה.

אני מגיע ../images/Emo24.gif

מה חשבתם שאני אוותר - ולאריק יש יום הולדת היום!!!! אני מגיע לברון החקיין יגיע אריק ודרדרית ג'ני וגיסתה פני ובן זוגה סך הכל שמונה איש וכל המתלבטים למיניהם מפסידים כי היום יהיה סססממאאאאיייייחחחחחח נפגש רק בשמחות להגיע רבע שעה לפני 22:00 להתראות בערב אמיר

Riki10

New member
הייתי מגיעה בכיף../images/Emo140.gif

אבל הערב יש לי אורחים בבית ולכן לא אוכל להגיע אני מקוה שתהנו, ותעשו חיים ונתראה במפגש הבא תבלו יפה, וספרו לי איך היה

Riki10

New member
../images/Emo49.gifלאריק יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif../images/Emo8.gif

לא רק שנספר גם נביא תמונות

אני באה עם מצלמה, אלא מה? רק שהפעם אני מביאה פילם נוסף...

אני וגיסתי נגיע כנראה קצת אחרי עשר

היא מתפנה רק בסביבות תשע וחצי כך שעד שנתארגן ונגיע (מגיעות מלוד) יקח לנו איזה חצי שעה להגיע, אולי יותר. דרך אגב, איך מגיעים לקמלוט? לא אני ולא גיסתי יודעות איפה זה נמצא. יש כתובת?

לא יודעת מה איתכם, אני מביאה חידון

טריויה שהכנתי מראש ואם תרצו, יש לי גם מלא, מלא דפים עם מילות השירים שהדפסתי לפני כמה ימים. עוד לא הספקתי למיין אותם. המילים לשירים הם מאחד הקישורים פה בפורום. אני מביאה גם כתובות של מועדוני מעריצים למי שירצה להעתיק לעצמו. מה אתם אומרים לסחוב איתי את מילות השירים? זה מאוד כבד, זה ממש קלסר.

למעלה