מחר יש לי סקירה ראשונה-צריכה
שלכן

• פותח הנושא dinn1
  • פורסם בתאריך

דפנהאי

New member
הו, בהצלחה גדולה. את לא יודעת כמה קשה

להריוניות עם בטן גדלה להחזיק אצבעות רגליים. אבל בשבילך - השמים הם הגבול. נתאמץ לך כמובן. באמת בהצלחה ותעדכני מה קורה.

dinn1

New member
דפנהאי- למה קיים הבעל או הילדים הקטנים?

הם יעזרו לך
תודה על האצבעות - מבטיחה לחזור לעדכן

מאחלת לשתיכן הצלחה רבה ../images/Emo57.gif

רק בשורות טובות !!! מקווה שכל אחת מכן תקבל את מה שהיא רוצה אבל קודם כל והכי חשוב - שהכל יהיה תקין, תקין, תקין !!!

דפנהאי

New member
הבעל חוזר מחר מחול לאחר שנה כמעט

של "חד הוריות" עם ביקורים הדדיים, הילדים הקטנים ישנים עם דלקת גרון וחום, הם לא יכולים לעזור, אבל הכושר, חשוב להיות בכושר גם על סף תשיעי, ולכן אני אחזיק אצבעות גם בסיבוב של הגב להחזיק הפוך עם הידיים או תוך כדי שכיבות שמיכה. סתם, העיקר שהכל בסדר. מה יש לך בבית? מה את חושבת שיש לך עכשיו?

dinn1

New member
דפנה- קודם כל החלמה מהירה לקטנים -הכי

כואב לנו כשהם חולים ורוצים לראות אותם מתרוצצים שוב בבית כמו שדים (ואח"כ מקטרות שאנחנו נופלות מהרגליים) ואיזה כיף לך שהבעל חוזר סוף סוף מחר - טוב שהספיק להגיע לפני הלידה כדי לעזור לך קצת עם הקטנים לגבי השכיבות שמיכה- קרעת אותי מצחוק רק על עצם המחשבה של האקרובטיות שצריך בשביל להשכב על הרצפה, אז להתרומם משם...
בבית יש לנו שתי בנות, כשהקטנה בהן נולדה פגית (אנחנו קוראים לה פרגית) לפני 10 חודשים - עכשיו הבעל אומר שיש לו הרגשה שזו עוד בת ואני כבר מבולבלת, מחר נדע סוף סוף אם צמח בולבול או לא ...בכל מקרה בגדים לבנות וברביות לא חסר אצלנו בבית, אפשר לפתוח בסטה

דפנהאי

New member
יש משהו כייפי בעיני בשלישיה מאותו המין

וגם יש משהו כייפי בלשנות, כך שבעצם מה שבאברוך הבא, אוכמו שהבת שלי אומרת מהשיוצא אני מרוצה. באיזה שבוע נולדה הפגית שלך? ואיך היא עכשיו? אתמול היה סרט על פגים בערוץ 8, פגים שנולדו לפני שבוע 26. מה אני אגיד לך, שמחתי שאני כבר בשבוע 36. היה עצוב לראות את הקטנטנים האלה באינקטבטור ענק יחסית אליהם מחוברים למלא מכונות. חלקם יוצאים בריאים לגמרי מהתהליך (דגש שהסרט היה על פגים קטנים במיוחד) וחלקם פגועים ברמות קשות. וגם כשהם יוצאים מהבטן אחרי קצת יותר מחצי הריון - הם כל כך קטנים. באמת יכולים לשבת בתוך כף יד.

lora bel

New member
בהצלחה היום בסקירה ../images/Emo89.gif או../images/Emo90.gif רק בריאות

dinn1

New member
אתן מקסימות- תודה על האצבעות של כולכן -

אני כבר על קוצים - רוצה להיות אחרי ולדעת שהכל בסדר

למעלה