מחר יש לי מפגש!

מחר יש לי מפגש!

עם הכיתה החדשה...... לא!!!!!! לצערי הרב, יש תלבושות, אז חולצת בצפר כחולה וג'ינס... אני היום אתייפיף לי קצת... כדי שמחר הכל יהיה מושלם... לק שקוף,הוצאתי שפם בפעם האלף, ולמישהי יש טולי רעיונות? אולי לתיסרוקת חמודה, (לא משו גדול) אולי סירוק לאחורה, הקיצר, רעיונות!

פזור?

השיער שלי קצת ארוך.. ויהיה חם.. ויש לי קרם מעולה של קרמה. קרם לחות כחול כזה, אני שמה אותו, וכאילו עכשיו חפפתי, אני מתה עליו! יש לו ריח טוב... וגם לפעמים השיער מתנפח... אז אין הצעות אחרות? דנה? אולי היא תעזור חחחח אלופה בנושא

p r u d e n s

New member
אז תעשי כמוני../images/Emo176.gif

קחי שתי גומיות חדשות שנראות מגניב ושימי אותן על הידיים כמו צמיד. כשחם לך את יכולה להוריד אחת ולעשות קוקו

ODana

New member
הנה אני...../images/Emo9.gif

יש לי גם את הקרם הזה! הוא ממש ממש מעולה, ואני חולה על הריח שלו...
אז יש לי כמה הצעות: 1) לעשות שביל בצד, ולאסוף את השיער, אבל ממש מתוח (אפשר להשתמש עם הקרם כדי להחליק). ואז או קוקו נמוך כזה, או עם קליפס (אבל יפה!) ולתת לשיער ליפול בטבעיות...
2) יש רצועות בד עבות נורא יפות לשיער. קניתי עכשיו באודם (אבל יש במלא חנויות) כזה עם פסים דקים בכל הצבעים. אפשר גם להתאים לבגדים...
3) הרעיון של פרו גם מעולה!

טודע!../images/Emo24.gif

אני אקח את שתי הרעיונות. של השיער את דנה, ו2 גומיות כמו צמידים! טודע לכן, עזרתן מאודדד

babygrl

New member
אוקיי ככה:

תחפפי תשיער, תנגבי אותו טוב ובשניה שהוא יהיה בין רטוב ללח שימי קרם עדיף של קרמה אני גם משתמשת (אבל בכתום יש לי חלק צבוע בשיער) תאספי בקוקס מתוח ולכי לישון, למחרת בבוקר תפזרי תשיער והוא יהיה מושלם..

moranooosh

New member
נ"ש

דנה או כל מישי אחרת...אתן יודעות איפה משיגים רשת כזאת ליד???

Meitar Rojas

New member
יש בכל מיני חנויותצ של תכשיטים וכאל

וכאלה*..לא מכירה מקום ספציפי..מקווה שעזרתי בכל זאת

moranooosh

New member
זהו...שאצלינו אין...

תודה בכל זאת
אני פשוט יחכה שמישו יגיד לי אז איזה חנות...

Pink Bubbles

New member
יש לי!

פזור עם שתי קוקיות קטנות! או קוקיות. או פזור אחרי חפיפה או קוקו בלוף אתן יודעות מה זה? או קוקו לצד. (מצורפות תמונות!)

למעלה