מחר יש לי יום הולדת

בלשית

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב עד 120 שנה! בהצלחה בהכוללללללל! בלשית

Black Cat15

New member
היום יום הולדת היום יום הולדת.. ../images/Emo13.gif

ל-נ-ו-ע-ו-ש17!!!!!!!
כבר 1 בלילה ועכשיו ה15 כבר אז... יש לך יומולדתתתתתתתתת!!!!!
קבלי
ו
!!!!!

$ מעיין $

New member
מזל טווווווווווווווווווווסט ../images/Emo8.gif

מזל טוב מתוקה!! יאללה הגיע זמן שירה בציבור ספיישל בשביל נועה... מוכנים?? יאללה .... ו... היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל-נ-ו-ע-ה!! היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל-נ-ו-ע-ה חגגגגגגג לה שמח ושר לה פורררררררררח, היום יום הולדת לנ-ו-ע-ה!!! יום הולדת חגיגה נחמדת, מה נעים ומה נחמד שכל בן וכל בת, לא נולדו ביום אחד רק ביום הולדת, רק ביום הולדת ו..... בידיים טח טח טח וברגליייייייייים דח דח דח לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה 3-2-1 ! "אחד מי יודע..." לא לא רגע! זה לא קשור...
איפה הייתי??..... הממממממ ..... אה ...... כן!! HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY DEAY NOHA HAPPY BIRTHDAY TO YOU
המון המון המון המוווווווווון מזל טוב נשמהההההההההההה
נו רואה? הבטחתי השקעה וקיימתי...
ושוב פעם מזזזזזל טוב ממני ב-
מעיין

עדיץ

New member
נועה מזל"ט !!

עושר ואושר (כמו בטלנובלות) שתמצאי את הנסיך שלך ..(כמו בטלנובלות) שלא תדעי צער (כמו בטלנובלות )... ולסיום שיר (הבנות עשו לי חשק!) Happy birthday 2 u u live in the zoo u look like a monkey and u smell like one 2
סתם...! נ.ב עכשיו את נועה 18 ?

נתי (בת)

New member
נועוש חמודה !!!!!

היום יום הולדת היום יום הולדת לנועוש
חג לך שמח וזר לך פורח
היום יום הולדת לנועה החמודה
נועוש : מאחלת לך כל האושר שבעולם
שולחת לך מיליון
ממני תמיד : נתי

נועה 17 ...

טיילתי לי בפורום ושמתי לב שיש לך יום הולדת אז למרת שאנחנו לא מכירות קבלי את ההקדשה שלי .... היום יום הולדת היום ים הולדת היום יום הולדת לנועוש
Happy birthday to you Happy birthday to you Happy birthday deer noa Happy birthay to you !!!
חג לך שמח וזר לך פורח היום יום הולדת לנועוש חג לך שמח וזר לך פורח היום יום הולדת לנועוש
אני מאחלת לך שכל משאלותייך יתגשמו ושה-
{כוכבים} ישמרו עלייך !!! אז בקיצור : היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל : נ
ו
ע
ו
ש
שולחת לך זר של
וים של
ואלפי
וסתם בשביל הנחמדות קניתי לך גם מלא מלא
שמרי על עצמך !!! ו .... אני מאחלת לך Happy Birhtday !!!!!!!!!! אז ....
כל זאת ועוד : מאחלת טלי {בטי} המכוערת !!!!

$ מעיין $

New member
נועושששששש כנסי שנייה :))

דיברתי באימייל עם חן ($חן$) ...הוא לא יכול להיכנס לפורום, אז הוא מוסר לך ד"ש ו... |דגש|המוווווווווווווןןןןןן מזל טובבבבבבב!!
מעיין

$ מעיין $

New member
נועושששששש כנסי שנייה :))

דיברתי באימייל עם חן ($חן$) ...הוא לא יכול להיכנס לפורום, אז הוא מוסר לך ד"ש ו... המוווווווווון מזללללללללל טוווווווווווב

למעלה