מחר יש לה....

איך אתה יודע?

איך גילית? חשבתי שזה סוד, לא? אחותי המזדקנת - תהני מיומך האחרון כבת 32. אוהבתותך מליונים

mr_lonely

New member
אני יודע....

בגלל שזה סוד... אחותך מזדקנת...את יודעת ? ( לי מותר להגיד את זה....ממרום שנותיי...חחחח ) חשבתי, למה שלא נארגן לה איזה טרום חגיגה קטנה....

אחותי המקסימה../images/Emo99.gif

אז אולי אני אשיר לה: "הו אחותי, מה נעשה עכשיו, אני רוצה בך אני מאוהב, וכל תנועה שלך וכל רעידה, רוצה לגעת שלא נדע, אם תעזבי אותי, את תעזבי, אם תבגדי בי, את תבגדי, פשטי בגדייך, אחות אהובה, אני בוער אני אש להבה, אחותי, אוה ריח גופך, מרגש הוא מרגש, רק ממך אני יכול לבקש, תני לישון לך בתוך התחתונים, הכניסיני תחת כנפך" (ותודה לחמי רודנר המלך)

mr_lonely

New member
בת הנדיב

קולי שמעי, אחותי כלה, לבבתיני, בת נדיב יקרה. נעמו לי עד מאוד דודייך, כריח לבנון לי שדמותייך. הן דגולה לי מרבבה, את, הרועה בשושנים. כמה אהבתי עופרייך כמה ערגתי לצמד התאומים. ליבבתיני, אחותי כלה ליבבתיני באחת אלייך. ויפה את כאביב, יפה את, בת נדיב !

ועוד משהו קטן:

(חלק מ...) אלי / לאה גולדברג ...בעיני נשקפים הנופים. ודרכים שעברתי ישרו צעדי עייפים ויפים. אם תראני עכשיו לא תכיר את תמוליך אני הולכת אלי בפנים שביקשת לשוא כשהלכתי אליך.

mr_lonely

New member
על הדבר הנפלא הזה אמרתי פעם...

אם הקרקע תחתייך תבער ונפשך מייסורים תסער, אהיה שם בשבילך. פעם אחר פעם. עירום גופך אכסה ואהיה לך למחסה. פרחי אהבתי לך אפזר, פעם אחר פעם...

felka

New member
אלו בטור בבקשה ... אני כבר קבעתי ניתוח

לשינוי מין .... הוא שלי הוא שלי הוא שלי !!!!!!!

mr_lonely

New member
../images/Emo51.gif

תציץ מאוחר יותר היא בטח תהיה כאן אחרי שתחסל איתי חשבונות....
או שתחסל אותי...חחח

למעלה