מחר יש ישיבת פלייליסט על אא``ה???

כן, היום. מחזיקים אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

למרות שלדעתי זה כבר לא יותר מדי חשוב כי אם היא תהיה השבוע בלשיפוטכם, ברור שנכניס אותה גבוה.. וזה מה שחשוב, אחרי זה כבר לא תהיה להם ברירה והם גם סתם טפשים כי בכל התוכנית שלא מחוייבות לפלייליסט משמיעים את השיר כל הזמן... ואתמול דידי הררי אמר שקשה להאמין שהיא כתבה שיר כזה מדהים בגיל 17.. שיר שאפשר לבנות עליו מחזה... משהו כזה

razpg

New member
איזה מתח!!!

אם תהיה דרישה אז הקלטתי את מה שדידי הררי אמר אתמול על השיר... אולי אני יעלה את זה מחר.

בואו נפסיק לדבר על הפלייליסט

ופשוט ממחר בערב נתחיל לדרג, אבל באמת לדרג.. לא הצבעה אחת או שתיים.. כל אחד שיצביע כמה שהוא יכול

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

באמת שמה שחשוב זה המצעד ממחר ב-4 צריך להתחיל להפציץ

אייל 84

New member
תמצאו לכן אישיות בפני עצמה בנות.

תשקיעו זמן בעצמכן, להינות, לבלות, ללמוד, להחכים, להתפתח, במקום לבזבז את הזמן בלהצביע לקרן פלס. היא במקרה חברה קרובה של אחת מכן? האם אתן חושבות שאי פעם היא תזמין אתכן לביתה? כן השירים שלה יפים אבל על מה להוציא כל כך הרבה אנרגיות. לכו תתנדבו באקי"ם או ביד שרה ותשקיעו את הכוחות בלעשות משהו שישנה להרבה אנשים שזקוקים לכל אדם עם לב טוב, במקום לקדם את הקריירה של מישהי שגם ככה גלגל"צ דואגים להמשיע ללא הרף.

איך אתה יודע שאנחנו לא עושים את זה?

אתה לא מכיר אותנו וזה שאנחנו מנסות לקדם זמרת שאנחנו אוהבות, לא אומר שאנחנו לא עושות גם דברים אחרים... לא שזה עניין לפורום פה, אבל עוד לא היתה תקופה שלא התנדבתי איפשהו, במקרה לא באקים או ביד שרה, אבל במקומות חשובים לא פחות לדעתי. בכל מקרה קרן לא חברה של אף אחד פה, היא יוצאת מדהימה שאנחנו רוצים שתהיה בטופ וכמה שיותר מהר.. שיהיה לך יום מקסים ואני מקווה שתאהב את הדיסק

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

כן..אין לי חיים
אני יושבת כל היום בבית ומדרגת מצעדים אבל הכי מאמם זה..שקלטת את זה אפילו בלי להכיר אותי..ממש חד הבחנה מה כואב לך מאמי

למעלה