מחר יומולדת...

זקנתי רוצה את הבלוגים של פעם?

זקנתי רוצה להישאר ילדה כמו פעם? זקנתי מקנאת בגילם הצעיר של כל ה"ילדים" בתפוז? אז זקנתי צריכה לבנות מכונת זמן.

עאלק שנונה....כל הזמן היא מציינת

את העובדה שהיא מהותיקים פה....בסך הכל אישה פשוטה ומשועממת יושבת בבית ולא עושה כלום חוץ מלרבוץ על המחשב ולשוחח עם המשועממת השניה שזו שחף.

ירוק? אתה מרשה לעצמך יותר מידי

יחסית לאחד שקורא לבנות גילו משועממות לא? נכנסתי לכרטיס שלך חשבתי שאולי אתה גם איזה ילד ומסתבר שאתה בן גילי..אז לפחות אל תקרא לנו משועממות..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מצחיק סתמו!

ירוק היקר

אולי אני "זקנה" למרות שאתה יותר גדול ממני בשנה, אולי אני משועממת, אולי אני הרבה דברים אבל אתה יודע מה.. אתה יכול לקפוץ לי מה לעשות שהבלוגים מאויישים על ידי ילדים בני 12 שאם לא נותנים להם ניהול מציפים את הבלוג ומקללים, יכול להיות הרבה דברים אבל מה, כמה שאני אהיה משועממת ולא עושה כלום חוץ מלשבת כל יום מול המחשב עדיין אני יותר טובה ממך בכל מיני דברים. כן ומה לעשות.. הבלוגים האלו נהיו על הפנים. תתמודדו עם האמת. הילדים הרסו את המקום הזה. ומזל שסוגרים עוד חודש את הבלוגים כל ילדי המחשב יעברו לצט של נענע. אה וקקטוס.. תנוח אתה.. גם אתה תפסת תחת מאז שצבעו אותך באדום.

מי אמר...

שסוגרים עוד חודש את הבלוגים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הדבר היחידי שאת טובה ממני

זה לשבת בבית בחוסר מעש ובלהיות במטבח ולבשל. מעבר לזה אין מה להשוות את השכלתי להשכלתך ...את מקום עבודתי לחוסר מקום עבודתך וכן הלאה והלאה

למעלה