מחר יום רביעי

מחר יום רביעי

מסירים את הלוט מקיר הנצחה לחברי ההגנה ברעננה בבית העלמין חלקת חברי ההגנה
ברחוב קלאוזנר.. בית העלמין הישן של רעננה
הטקס על פי הזמנה הנמצאת בידי . יתקיים בשעה 1530 במעמד ראש העיר , חברי הגנה ובני משפחותיהם
ו.יושב ראש ארגון ההגנה בארץ..
הטקס פתוח לציבור הרחב.. אז כל מוקירי זכרם וכל מי שחלק מבני ביתם בעבר היו בארגון ההגנה
מוזמנים לארוע.

רענן 79

New member
הסרת הלוט

מדוע את ההודעה אני קורא במקרה, בפורום ואין כל מודעה, במושבה או ליד קופת חולים שועלי, שם מדביקים את המודעות שמישהו מהותיקים ,הלך לעולמו?קראתי את זה הרגע, והרגע זה התחיל ומישהו מבני משפחתי צריך להסיע אותי.......העיריה היתה צריכה לפרסם את זה.תודה עבור תשומת הלב להודעה שלי.

היות ואת העירייה זה לא מענין

פרט לראש העיר שאמור לשאת כמה מילים . וכמה מוזמנים מבין חברי המועצה
כל היתר כמו אגף דוברות /פרסום / ועוד כמה מקבלי שכר ממסי התושבים
זה לא מענין אותם ... לכן אין פרסום... אילו הייתה מתקיימת אסיפת בחירות כל שהיא
בטוח שהיה לזה פרסום הולם יותר....

וחבל שכך............

רענן 79

New member
הסרת הלוט

אתה בהחלט צודק.......וזה שלנו הותיקים אין אף אחד בתוך העיריה זה חבל....חוץ ממלי.......הכונה שלי באחת הועדות ...איננו מכירים ןאין אני יודע מי האיש או האישה מאחורי אחד מרעננה אבל בהחלט היא או הוא שיודע היטב את הענינים אשר בעירינו מושבתנו של פעם..........תודה לך אחד מרעננה......

מסיבות השמורות עימי אני עדין שומר זהותי

אבל.. יש מקום לדעתי לצרופם של ותיקים יותר וותיקים פחות בעשיה בכל מגווני
החיים ברעננה.
א. בשימור ההיסטורי שלנו כמושבה החל מ1922 וזאת ניתן לעשות על ידי ביקור בארכיון ההיסורי
"המרכז ללימודי תולדות רעננה . לבא לספר/ להביא מסמכים לסריקה/ להביא תמונות מחיי שפחה או מעברה של רעננה
מבית ספר או גן( שאגב אחד הגנים הראשונים ברעננה . מועמד לקליה ולבניה על שטחו.(גן מלכה )
ב .יש מקום להצטרף לרשימותדור המשך או בנים ש/ל חברי ההגנה הא"צל והל"חי ושמר סיפורי אבות בהיסטוריה הרעננית
ג. ילדים שירשו מבנים ופריטים מימי אבותינו או קודם לכן. יש מקום לדוגמאות במוזיאון ההיסטורי.
לעיתים מקלט רדיו ישן. לעיתים פטיפון על עם ידית הפעלה. לעיתים כלי חקלאי כזה או אחר. ולעיתיפ סתם פריט
שאינו בשימוש בדורינו אנו.
בארכיון יש אגב גם מקום למתנדבים. המוכנים לתת כתף למען שימור סיפורה של עיר.

סיור בחדר ראשונים עם נכדים ונינים יעשה נפלאות בהקנית מורשת......

אז מכן אני קורא למי שרעננה חשובה לו לא רק מה שקורה בא כיום. אלה בכל שטחי חיי העיר /מושבה. לא להתקע כאן אחרי המקלדת
אלה לקום ולעשות מעשה. ויש מקום לעשיה .. ויש מקום לנתינה

אלו היו 60 שניות על רעננה ברמת האיכפתיות..

למעלה