מחר יום פתוח לעיצוב תעשייתי בחולון

• פותח הנושא abo1
  • פורסם בתאריך

abo1

New member
מחר יום פתוח לעיצוב תעשייתי בחולון

מחר ,יום ה'-13.02.2003,ב-19:30, יום פתוח במכון הטכנולוגי בחולון לעיצוב תעשייתי, כולכם מוזמנים!

abo1

New member
[כן,אבל מחר יש יום פתוח- בחולון....

אז ניתן לו את הכבוד המגיע לו....

maya90210

New member
רגע רגע...

בחוברת שלהם כתוב שזה ב 13.3. זה גם וגם או שפספסתי?...

abo1

New member
צודקת!...הטעו אותי....../images/Emo45.gif

היום הפתוח בחולון הוא אכן ב-13.3.03, הפקידה הסנילית במזכירות בחולון נתנה לי את התאריך הזה, וכמעט שנסעתי!..... מזל שהתקשרתי לוודא בדקה ה-90.9! ניפגש ב-13.3.03. בהצלחה!!!

maya90210

New member
הלחצת אותי לרגע..../images/Emo122.gif

אז יצא טוב לשנינו...:) דרך אגב, זה קצת תמוה בעיני שהיום הפתוח מתקיים ב 13, וב 20 כבר סוגרים את ההרשמה. והמועד האחרון למבחן הפסיכוטכני הוא בכלל ב 19...מה נסגר?? חוצמזה, אם כבר המבחן הפסיכוטכני - יש באמת טעם ללמוד לדבר כזה? כי זה נדמה לי מהדברים האלה שאו שאתה יודע, או שלא...לא?

abo1

New member
לא בדיוק...../images/Emo12.gif

כדאי לך לתרגל קצת מבחנים פסיכוטכניים בספרי עזר בשביל לא להגיע לבחינה מופתעת....חבל שבגלל בחינה עיונית דבילית(שהרבה נכשלים בה),לא תתקבלי! בנוגע לתום ההרשמה -גם לי נשמע מוזר ,אני אברר ואחזור אלייך.

maya90210

New member
אתה בסדר אתה! ../images/Emo39.gif

ואם תגלה מה קורה עם תאריכים בחולון, אני אשמח לדעת :) דרך אגב, זה אמנם לא כלכך קשור, אבל בפורום עיצוב גרפי לא עונים לי - מישהו יודע משהו על מכון אבני בקטע של עיצוב? איך הם?

abo1

New member
חזרתי,ולהלן הפירוט!!!!../images/Emo24.gif

אז ככה! אכן היום הפתוח הוא ב-13 למרץ!...וההרשמה נסגרת ב-20 (שבוע אחריי) כנראה,המטרה שלהם היא לא להשאיר לך יותר מידיי זמן למחשבה-ולהרשם! בנוגע לבחינות הפסיכוטכניות,ברגע שאת נרשמת את מקבלת תאריך לבחינה - -לפי בחירתך! (יום,שעה וכ'ו)-ד"א רבים כבר עשו אותה. לכן,המלצתי היא-אל תחכי ליום הפתוח שלהם,סעי בימים הקרובים,תתרשמי מהסטודנטים (זה בהחלט מדד אמין יותר),ואם נראה לך תרשמי במקום. בהצלחההההההההה!

maya90210

New member
שוב תודה!

בסוף גם אני הצלחתי לתפוס שם מישהי שיודעת משהו, אז היא אמרה לי בערך את אותו הדבר. נראה לי שאני בכל זאת אחכה ליום הפתוח (אני צריכה להגיע מב"ש...)-8 בקשר לפסיכוטכני הזה, אז זה די דומה לשאלון 300 של הצבא, לא? משהו כזה ארוך ומעיק עם כל מיני שאלות שבודקות עקביות וכאלה? אני צודקת? דרך אגב, יש לך מושג מתי הם מחזירים תשובות (גם בקשר לשלב ב', וגם בקשר לקבלה בכלל אחרי כל המבחנים)?

abo1

New member
אין לי מושג...../images/Emo12.gif

תתצטרכי להתקשר ולברר...

למעלה