מחר יום הולדת :)
ו ורד דפ New member 6/4/05 #3 מזלטובבבבב בובה ../images/Emo65.gif המון אושר, עושר בריאות ואהבה. שיהיו לך חיים מלאי שמחה וג'וני
ה הגרול New member 6/4/05 #4 ../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif|לב עד 120 שנים של ג'וני!!!!
W WallFlower New member 6/4/05 #6 הההההיום יומולדת היום יומולדת היום יומולא-א-דת לבת אל המון המון המון המון המון מזל טוף! שתהיה לך שנה טובה מלאת בחורי ג'וני וזהירות בכבישים וחיים כיפים! את טלה-אית מגניבה, נכון? כמה זה? סוויט סיקסטין?
הההההיום יומולדת היום יומולדת היום יומולא-א-דת לבת אל המון המון המון המון המון מזל טוף! שתהיה לך שנה טובה מלאת בחורי ג'וני וזהירות בכבישים וחיים כיפים! את טלה-אית מגניבה, נכון? כמה זה? סוויט סיקסטין?
W WallFlower New member 7/4/05 #13 וואלה?../images/Emo12.gif את קטנה אך שובבה איק יש כאן מתקפת ברחשים
E Eowyn of Rohan New member 7/4/05 #8 מזל טוב!!../images/Emo65.gif וואי.. למלא אנשים יש יומולדת היום: למורה הפדופיל שלי לאזרחות, לאקס-חברה שלי, לילדה פאקצה מהשכבה(זיהיתי לפי הטונה של הבלונים), לך..
מזל טוב!!../images/Emo65.gif וואי.. למלא אנשים יש יומולדת היום: למורה הפדופיל שלי לאזרחות, לאקס-חברה שלי, לילדה פאקצה מהשכבה(זיהיתי לפי הטונה של הבלונים), לך..
R Rot In Piece New member 7/4/05 #11 מזל טוב מ ז ל - ט ו ב עד 120שנה!!! אושר עושר ובראיות! בהצלחה בלימודים ובחיים...... מומולדת שמח!
י ילדה מוקצנת New member 8/4/05 #14 נו,מזל טוב בובה ../images/Emo65.gif אני בין ההכי קטנות בפורום אני מבינה.
S smelly cat junior New member 8/4/05 #15 מזל טוב!!! ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo54.gif בת כמה את תהיי?
S smelly cat junior New member 8/4/05 #17 מזל טוב! ../images/Emo13.gif ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo54.gif
R Rot In Piece New member 8/4/05 #18 מזל טוב גם לך! שתצליחי בחיים ובכול התחומים!!! אושר עושר בראיות כושר והרבה שמחה... עד 120 שנה! תגידו בנות כמה אתן???? וגם לך פרחים!
מזל טוב גם לך! שתצליחי בחיים ובכול התחומים!!! אושר עושר בראיות כושר והרבה שמחה... עד 120 שנה! תגידו בנות כמה אתן???? וגם לך פרחים!