מחר יום הולדת...

love alex

New member
מחר יום הולדת...

מחר יום הולדת, מחר יום הולדת ל-א-ל-כ-ס-!-!-! יאייייייי!!!!!!!!! חשבתי שאולי נכין לו כולם ביחד ברכה יפה... כל אחד יכתוב כמה משפטים ונחבר את הכל לברכה אחת גדולה מכל הפורום!! מה אתם אומרים??

וואלה רעיון טוב!

אבל....אממ...מה כבר אפשר לכתוב לו??? מזל טוב??? טוב שלא חצי עולם ישלח לו ברכות...צריך לעשות משהו מקורי! משהו שהוא ישים לב אליו!!!

love alex

New member
הממ...

האמת, אני לא כ"כ טובה במילים אז אין ממש מה לשאול אותי בנושא... אני אשתדל לחשוב על משהו היום או מחר כדי שנוכל לשלוח לו את זה כמה שיותר מהר!!

רעיון טוב!!

אממממ... אין לי עכשיו הרבה רעיונות, כי עברתי היום סיוט של הכנת עבודה באזרחות... אבל חשבתי שנכתוב לו מן שיר כזה, ונתאים אותו לאיזו שהיא מנגינה מקמינו פלאמרו. מה דעתכם? אוהבת-

love alex

New member
../images/Emo4.gif

אנשים, אתם ממש לא פיירים, עכשיו אני צריכה לעשות הכל לבד!! אה, ויש לי חדשות בקשר לקלייייפ!!!!!!!!!!!! אוקיי, הקליפ אמור להיות משודר השבוע (היום זה השידור החוזר האחרון... בשש... רוצוווו!!) באם טי וי בתוכנית המקרר... אם הם לא שידרו את זה בשבוע שעבר (ביום שישי) הם ישדרו את זה השבוע... יצרתי איתם קשר וכתבו לי בחזרה שיבדקו את העניין וישתדלו מאוד לשים את הקליפ בהופעת בכורה... יאיייייי!!!!!!!!!! (ואם לא, יהיו להם הרבה מאוד צרות ממני.... אני יודעת את האימייל שלהם
) יאללה, אני טסההה לראות המקרר...

crazy4tc

New member
למה שתעשי הכל לבד??

תציעי איזה רעיון וכולנו נעזור לך... אבל צריך למהר בשביל זה... נראה לי שלא נספיק כבר... חשבתי על איזה שיר שכל אחד יוסיף שורה או משהו... אבל אין לי התחלה!!! לא הבנתי אותך בקשר לקליפ החדש...

love alex

New member
|מחורפנת|

טוב, אבל אם לאף אחד אין רעיונות אז איך בדיוק נעשה את זה?!?!? בקשר לקליפ, ביום שישי שימו בשעה שש בערב אם טי וי ואני ממש מקווה שיקשיבו לבקשה שלי וישימו בכורה של הקליפ!!

aYaLoLy

New member
בלעע...

מזל טוב לאלכסססס
... סורי על ה"השקעה",.. אבל מי שיודע איפה אני אמורה להיות עכשיו.. גם יודע שאני לא שם.. וזה מבאס

love alex

New member
אה, בקשר לאימייל...

אני קודם רוצה לדעת אם אתם רוצים שאני אשלח בשם כולם... אני שולחת עכשיו אז נא למהר עם התשובות...

aYaLoLy

New member
גם בשמיייי

והייתי אמורה להיות במימדיון רק ש.... ליולי ש דלקת בגרון ו39 מעלות חום|
לייף סאקססססססס

למעלה