מחר יום הולדת - איזה שמחה.

Iris-1

New member
מחר יום הולדת - איזה שמחה.

עוד מעט אני הולכת להכין עוגת שוקולד ענקית בשבילה ולקשט. בעלי נשאר בבית (קצת חולה הרבה ישן) נקווה שיותר מאוחר נוכל להפעיל אותו לעניין היום הולדת. מחר אנחנו חוגגים בגן סוף סוף. היא הילדה הראשונה שחוגגת אצלם. היא כל כך מתרגשת שחוגגים לה. אני כבר בוכה מאתמול. אפרתי מקווה שנרגעת אחרי השיחה שלנו אתמול, שהכל בסדר ושלא עבדו עליך. תיידעי אותי אני עדיין רוצה לדעת את התוצאות. שיהיה בהצלחה אם באמת זה הכל נכון מה שאמרת לי. עוד לא קיבלתי את העיתון.

מזל טוב!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

איזה יופי! שיהיה יום הולדת שמח ותעשי לה עוגת קושולד עם סוכריות צבעוניות זה הכי כיף!!!! תמסרי לה חיבוק ונשיקה מאישה אחת שמאוד אוהבת אותה....
בקשר לשאלה עם העיתון: הכל בסדר...(אנחת רווחה)

Iris-1

New member
העוגה בתנור ../images/Emo71.gif

בעיה קטנה אחרונה - אין מנועים מהחמודים שלנו לטעום את העוגה שלהם. והמילים שלנו: "אבל אמא, רק קצת מהקצה אף אחד לא ירגיש, תשימי אח"כ עוד קרם וזהו." חמוד המילים שלה אבל בכל זאת אני לא רוצה שתטעם עד היום הולדת. להחביא אצל השכנים לא עובד - יש לי רק שכן אחד זקן ולא נעים לי להטריד אותו. ונגמרו לי הרעיונות. אולי אני אשאיר בתנור ואצפה מחר בבוקר את הציפוי הסופי אחרי שהיא תלך מהבית ואז זה באמת יהיה לה הפתעה. וחוץ מזה קניתי חומרים לעשות גם לנו. בינתיים הריח הורג גם את אמא שלה (שבכלל לא מחבבת מתוקים). טוב סתם הארכתי. אוהבת כמו תמיד איריס. ואני שמחה נורא שהסתדר לך. חשבתי על משהו אחרי השיחה שלנו האנשים האלה לפעמים מחזיקים כמה מספרי פלאפון אז אולי לא תמיד צריך להיות לחוצים ולפחד שמא עובדים עלינו או משהו כזה. אבל טוב שבדקת וטוב שהכל בסדר. אני ממש שמחה ותגידי מתי זה מתפרסם ונחכה לעיתון. וחוץ מזה יש לי משהו בשבילך על דיסקלקוליה מהעיתון גל-גפן שכתבה מורה אחת ואני יכולה להדפיס את זה במלואו כאן אם את רוצה רק תגידי.

oren*

New member
../images/Emo6.gif כל כך מזכיר לי את עצמי איריס

אמא שלי אלופת הפשטידות, וכולנו מזמזמים סביבה בכל יום שישי בכדי להיות הראשונים שיאכלו מהמטעמים שהיא מכינה. לא משנה שעוד שעה יושבים מסביב לשולחן, לא משנה שהפשטידה רותחת - אנחנו רוצים אותה עכשיו
היא מכירה אותנו, ומכינה פשטידה אחת בתבנית גדולה (לאורחים), ואותה פשטידה בתבנית קטנה יותר בכדי שיהיה לנו מה לכרסם.
ואולי היה עדיף אם תשתפי את הבת שלך בתהליך הכנת העוגה - לתת לה לשחק עם בצק, לשים למעלה את הסוכריות, לתקוע את הנרות.
וכמובן מזל טוב

למעלה