מחר טסט - שאלה

SolidSnake1

New member
מחר טסט - שאלה

מה עדיף לי להיות בטסט, ראשון או שני? השעה 13:00 טובה מבחינת טסט (אני לומד בפ"ת)? המון תודה!

bigears

New member
תכל'ס, עדיף לא לגשת

אין צורך להתעקש להיות ראשון או שני. מצד אחד, יכול להיות שאם תהיה שני בטסט, וההוא שלפניך יהיה גרוע - אז כן, עדיף להיות שני. אתה יודע, הרי הכל יחסי בחיים. לעומת זאת, אם תתעקש להיות שני, וההוא שלפניך יהיה ממש טוב - אתה תלחץ עוד יותר, ותחשוב לעצמך, "לעזאזל, אני לא טוב כמו הבחור הזה". תקח משקפי שמש, ליתר בטחון, אבל עדיף להיות ללא משקפי שמש, שהבוחן יוכל לראות, שאתה אכן מסתכל ימינה ושמאלה.

tamaroush

New member
אהמממ

תראה גם אני עשיתי טסט בפ"ת- תתפלללללל לברוך התותח.... אני ביקשתי להיות שנייה כדי לא להיות מופתעת מהטסטר וכדי להכיר את התגובות שלו.. באמצע הטסט הוא ביקש מזאת שלפני שתעשה חנייה והייתי בטוחה שלא תהיה חנייה אז ככה הכנתי את עצמי. אם הייתי ראשונה הייתי קצת נלחצת...בהצלחה!

100vardit

New member
אני אישית-

העדפתי להיות ראשונה.להפטר מזה וזהו. תמיד-הייתי ראשונה,וכיוונתי לעצמי את הכסא ואת המראות כמו שאני אוהבת.. אבל-זה אינדואלי לחלוטין. יש אנשים שמעדיפים להיות ראשונים ויש שניים. תחשוב מה אתה מעדיף.ותכלס-זה לא קריטי. לא משנה השעה,העיקר שתנהג רגוע ותקפיד להיות-עירני וזהיר!!!! הרבה הרבה בהצלחה

aviGODFATHER

New member
אני באופן אישי מעדיף להיות ראשון

בשני הטסטים שלי הייתי הראשון - יש לך את כל הזמן שבעולם לכוון את הכסא ואת המראות בדיוק איך שנוח לך, לבדוק 10 פעמים אם הדוושות נמצאות בדיוק במרחק המתאים, לבדוק אם רואים במראות בדיוק מה שצריך. אם אתה מתחלף באמצע הטסט לא יהיה לך נעים לייבש את הטסטר ואתה תעשה את זה מהר מדי, ואתה תמצא את עצמך ממשיך לכוון את הכסא ואת המראות ברמזורים. אבל בגדול הדברים האלה הם שטויות - הכי חשוב שתנהג טוב ואל תשכח לתת גם הצגה טובה - כל איזה 20 שניות להסתכל סתם על המראה המרכזית, גם אם אין שום דבר מעניין שם וכו'... בהצלחה

avishg4

New member
לדעתי אין חשיבות לראשון או שני. מה

שחשוב זה להיות מרוכזים, לנהוג טוב והעיקר לנסות לא להתרגש.

מימוזה21

New member
לא,זה לא חובה חניה בטסט.

אבל מכשילים על חניות. בטסט ה1 נכשלתי על חניה,בסוף הטסט!כל הטסט נהגתי טוב רק בסוף נדפקתי בחניה בטסט ה2 לי ולעוד אחת שהייתה איתי לא נתנו בכלל חניה.(ועברתי את הטסט)

baatel

New member
מניסיון..

עדיף להיות ראשון... אצלנו לפחות המסלול חזרה הרבה יותר מסובך בטסט הראשון הייתי לבד וזה היה סבבה.. בטסט השני הייתי עם עוד מישהי ואני הייתי שניה ולה הוא עשה מסלול ממש קל שרוב הסיכוויים שהייתי עוברת ולי הוא עשה מסלול קשה רצח ונכשלתי שלשום הייתי ראשונה ועברתי ולשניה הוא עשה מסלול קשה והיא נכשלה... אז תעשה את השיקול :]

Laxir

New member
מי שעושה ראשון עושה גם חניה.

אם אתה גרוע בחניות תעשה שני, ואם אין לך בעיה עם חניות אז זה באמת לא משנה אם אתה ראשון או שני...

Laxir

New member
אומנם את עשית הרבה יותר טסטים

ממני ולכן היתה לך יותר הכרות ממני עם הנושא, אך על סמך ארבעת הטסטים שעשיתי אני יכול לומר בודאות שמי שנוסע ראשון צריך לבצע חניה (בשביל שהוא יתחלף עם השני) והשני בד"כ לא מבצע חניה..

מתן1002

New member
לא בהכרח!

בטסט שלי הייתי שני .. וזה שהיה ראשון עשה חנייה .. ואני לא עשיתי ..

למעלה