מחר טסט בע"ה

בובילהה

New member
מחר טסט בע"ה

פעם שלישית יש לי תחושה לא טבוה אני מרגישה שירד לי הביטחון למרות שאין שום שינוי בין איך שנהגתי בטסט הקודם לאיך שאני נוהגת עכשיו פשוט לא יודעת אני חושבת רק מה יקרה אם ואם ואם בקיצור חשובת על הרע במקום על הטוב בקשה טיפים חיזוקים תמיכה מה שלא יהיה
טנקס

tamaroush

New member
בהצלחהההה

אני יודעת שזה מלחיץ ומבאס (למזלי לא מניסיון אישי אבל עדיין..), בן של חברים של ההורים שלי עבר חמישי ואחרי הטסט הרביעי הוא לא האמין בעצמו יותר.. הוא פשוט התייאש.. לפי דעתי זה אסור כי בסופו של דבר כן תעברי.. לא משנה מתי.. חודש פחות שנה פחות.. יש לך עוד מלא זמן לנהוג ונכון שזה לא כזה נוח אבל בשביל מה יש חברים:)? תנסי כמה שפחות לחשוב על הטסט, עצה שלי- תיהי שנייה, ככה תכירי את הטסטר יותר ואת הדרישות שלו..

Nicolush

New member
יהיה טוב על תבואי בקטע שעם

אני לא עוברת סוף העולם תבואי כמו בכל יום רגיל יהיה מה שיהיה על תצפי ליותר מידי ואת עלולה להיות מופתאת

talush2005

New member
בהצלחה

כמו שכותבת ההודעה מעליי כתבה יפה בסוף כולם עוברים ואחרי שיש לך רישיון זה כבר ממש לא ישנה לך איזה טסט עברת וגם לא לאחרים. תתפלאי אולי לשמוע ששמעתי לא מזמן על קרובי משפחה שלי שהם נשואים ודברנו על טסטים ואפילו הם לא ידעו איזה טסט עבר כל אחד מהם על השני יענו חחח.. ....כן עד כדי כך חח אני לא חשבתי שזה עד כדי כך...בקיצור עכשיו אני יכולה להבין שזה מייאש (למרות שלא הייתי במצב הזה כי עוד לא נגשתי לטסט) ומתסכל אבל אחריי זה זה באמת לא ישנה חל! שיהיה המון המון בהצלחה (ותזכרי פעם שלישית גלידה :)...חחח סתם) נסי לא להיות בלחץ יותר מידי ולא לחשוב על זה יותר מידי ויהיה טוב! מקווה שתחזרי מחר עם תוצאות חיוביות לעדכן אותנו! תצליחי!

בובילהה

New member
תודה רבה!!

מקווה שיהיה בסדר! לא אכפת לי מאיזה טסט אני אעבור ומה יחשבו אנשים אכפת לי מ-כמו שאמרתם-הייאוש הזה שכבר נמאס לי אני כבר רוצה לסיים עם זה איבדתי את הביטחון שלי אבל די יהיה בסדר בע"ה! :)

למעלה