מחר חלוץ!

מחר חלוץ!

ואחרי זה מחנה ד'-ו' יומיים. ואנחנו מ"פ!! כל עול המחנה נישא על כתפינו הדלות (טוב, לא כאלה דלות) אז רק רציתי לנצל את ההזדמנות לאחל בהצלחה לכל מי שיוצא מחר או בכלל בשבוע הקרוב לכל מחנות הפסח: ב-ה-צ-ל-ח-ה-! שהכל יתקתק כמו שצריך, שלא יירד לכם גשם בלילה, שלא תצטרכו להתפנות מקלטים, שלא תהיה מלחמת צביעה כל הלילה (למרות שברור שזה בטוח יקרה), והכי חשוב- שכולם יהנו ויחזרו הבייתה בשלום, כי זה מה שחשוב, לא? ובאמת, שיהיה טוב, יהיה טוב, עברנו את פרעה
נעבור גם את זה

hadasbaril

New member
איך אני מתגעגעת לחלוץ,מחנה נורמלי

אתם יודעים כזה שהולכים בו הרבה, הוא לא מיועד לבאר טוביה(מעניין למה הוא נורמלי), יש לו חלוץ ומ"פ והנוער מפעיל את הכול.למה??למה!!!!אוף ולמקומות עם מדבים אחרים (לא באר טוביה, לא קיללתי!הפעם) אצלנו רק למפונקים. היום ז ח נסעו לשלולשה ימים שבוע הבא אני אסע לפחלות יש טיול של נחשון........לא למפונקים!

hadasbaril

New member
ולסנדות,כלב גז, שמן לסנדות, בונזו,

מירסים, להציק ללטיסיה ושי(אני אשלים חסכים שבוע הבא.....אבל רק בסעיף הזה)

טוב, אז קבלו עדכון מחנה........

היה ממש ממש כיף, הייתי מ"פ ביחד עם נטע מהילה, ולאדונים רועי עמר ואורן חבושה הייתה פלוגה משלהם. כמובן שהפלוגה שלנו (שבט הזולו שולט! בשושו) הייתה הכי טובה, והמ"פ שלה נהנו הכי הרבה...
אה, וכמובן שהמושב של מ"פ מסוימת זכתה מקום ראשון מכל הפלוגה (זה לא פרוטקציות, זה באמת הגיע להם..) אז מה היה לנו? הספקנו לעשות סלטרון, ספורט טבלאי, ספורט מחנאי, וחצי תרגיל פינוי (תחת "ארטילריה") עד שהתחיל לרדת גשם ואז באמת עשינו פינוי... הילדים התבאסו קצת, אבל הא"ש לילה היה כרגיל וגם הטקס אש (רק בלי אש :\ ) מהמסלול הליכה השאירו קילומטר וחצי ואז בישולי שדה היו כרגיל.... ברור שעשינו מלחמת אוכל קלה אז כרגע יש עליי קמח, רסק ותירס בכל הגוף (ואני גם מריחה כמו פיתה בהתהוות...), הכל הודות לרותם הגרעינרית מעמק חפר... ו...זהו, אני בעיקר מתגעגעת למד"ציות המדהימות שלי ולווקי טוקי שנקשרתי אליו כל כך.... מי שרוצה מוזמן לספר עוד חוויות מהמחנה המדהים של מעלה יוסף..... האקונה מטטה בזולו :)

זה מה שקורה מש"צ מסויים לא יכול

להגיע!!! פשוט בושה! ואני רציני כרגע...-מלחמת אוכל בזמן כזה שמתחילה בצוות הדרכה?,אם כל הכבוד למועצה המקסימה שלך, זה לא בסדר. ועכשיו עברתי לפחות רצינות: זה לא בסדר...,חיכיתי שעה שלמה בבוקר בציפיה שתעברו ליד הבית שלי, אבל אתם,לא!!!,תקצרו את המסלול המקורי...,יפה לכם. זה שהמושב שלך שכה במקום 1 זה דיי מוזר כי בדר"כ גם לזמקום ה3-4 הם לא מגיעים(או שהם בכלל לא מופיעים...), ואת טוענת שלא היה ויטמין p...,בטח. מדציו"ת מדהימות-מי אלו-ואיך אני לא ראיתי אותן אף פעם? דבר אחד שאני מסכים איתך והוא נכון לגמרי(ויקחו את זה החבר'ה של העמק לזכותם...:) רותם באמת שווה געגועים והיא באמת קלה ומגניבה!

למעלה